Novellhotellet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2018-03-31
Upplaga
1
Förlag
Marwa Förlag
Medarbetare
Amador, Ulrika (förf.) / Karlsson, CT (förf.) / Edvinsson Sundin, Ulrica (form)
Dimensioner
213 x 124 x 10 mm
Vikt
187 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789163940071
Novellhotellet (häftad)

Novellhotellet

Häftad, Svenska, 2018-03-31
67
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Baksidestext:
Hotellmiljön är en egen värld, så speciell att Arthur Hailey skrev en roman som utspelar sig enbart på ett hotell under fem händelserika dygn. Det mest osannolika kan hända och händer också i denna antologi, där sju författare låter sin fantasi flöda i ett antal noveller som alla har det gemensamt att ett hotell finns med i berättelsen. Det är allt från bloddrypande och spännande till nostalgiska "det var bättre förr"-historier. Från lätt övernaturliga händelser till mer fantasieggande "sagor för vuxna". Kort sagt, här finns säkerligen en berättelse som kan passa oavsett om du är en bokslukare eller en mer sporadisk bokmal som föredrar en kortare lättläst novell. Koppla nu av en stund från dagens stress, dröm dig bort på ett hotellrum och låt din egen fantasi komma över dig när du nu läser berättelserna i Novellhotellet.

Medverkande författare:
Helen Lindholm, Ewa Broberg, Ann Hempel Pertmann, Jan-Eric Boo, Elisabeth Öhman, Ulrika Amador och CT Karlsson.

Författarkollektivet Novellhotellet har sitt ursprung i en skrivarkurs i London 2016. På en återträff föddes idén att skriva noveller, till att börja med som ett slags skrivövning. Resultatet blev en brokig samling berättelser med det gemensamma att de alla utspelar sig i hotellmiljö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Novellhotellet
  2. +
  3. Över en fika i Svea rike : en novellantologi om sådant som skrämmer oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Över en fika i Svea rike : en novellantologi om... av Håkan Lindgren, Jeanette Niemi, Gunnel Saric, Jan-Eric Boo, Helen Lindholm (kartonnage).

Köp båda 2 för 265 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »