Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
537
Utgivningsdatum
2011-07-29
Förlag
Brombergs
Översättare
Caj Lundgren
Originaltitel
The Corrections
Dimensioner
178 x 111 x 34 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789173373227
Tillrättalägganden (pocket)

Tillrättalägganden

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2011-07-29
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Millennieskiftet närmar sig och hemma i Saint Jude i den amerikanska Mellanvästern drömmer Enid Lambert om att samla familjen till en sista julmiddag innan hennes åldrige och demenssjuke make går bort.
Hennes tre vuxna barn har alla flytt hemstaden och lever nu mer eller mindre komplicerade liv. Gary är en framgångsrik investerare med depressionens mörka moln hängande över sig, Chip har fått sparken som universitetslärare efter att ha förfört en av sina elever och Denise är en framgångsrik kock med ett rörigt kärleksliv.

Med sin vassa humoristiska penna och osentimentala blick tar Jonathan Franzen här ett stort grepp på samtiden och det amerikanska samhället.

Tillrättalägganden belönades bland annat med National Book Award 2001. Förutom Tillrättalägganden har Jonathan Franzen skrivit Den tjugosjunde staden, Strong Motion, Den obekväma zonen, Frihet samt essäsamlingen How to be Alone.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tillrättalägganden
 2. +
 3. Frihet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frihet av Jonathan Franzen (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tillrättalägganden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En favorit
  Erik W-P, 15 juni 2015

  Det här är en av mina absoluta favoritböcker. Det känns nästan otroligt att människorna i den här boken inte finns i på riktigt. De är så intrikat och levande beskrivna att de känns som att de är verkliga och det är en sorg (även om man inte gillar alla) när boken är slut.

 2. En fantastisk bok om en familj där var och en av...
  Mimosa, 27 december 2013

  En fantastisk bok om en familj där var och en av familjemedlemmarna har sina problem, skriven med humor. Mycket läsvärd!

 3. Läsupplevelse! Ett äldre par, han på väg in i demens,...
  Ms Veranda, 17 april 2013

  Läsupplevelse! Ett äldre par, han på väg in i demens, hon besatt av tanken att samla familjen till en -kanske-sista julmiddag, deras tre vuxna barn med komplicerade relationer till partners, varandra och föräldrarna. Utspelar sig i amerikanska mellanvästern i senare delen av 1900-talet. Osentimentalt, humoristiskt. Ville inte att den skulle ta slut.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Tillrättalägganden