Ett enda andetag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rokkaserien (del 6)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-04-16
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339411
Ett enda andetag (ljudbok)

Ett enda andetag Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-16

Styckköp

133

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En svårt misshandlad kvinna kommer till akuten på Hudiksvalls sjukhus. Hon vägrar säga vem hon är och vad som har hänt. Det blir snart uppenbart att misshandeln inte är det enda som plågar kvinnan ...

Johan Rokka och Janna Weissmann är kollegor vid Hudiksvallspolisen. Relationen mellan dem är sval efter att han en gång för alla har gett upp hoppet om att de ska bli mer än kolleger. Men när Janna utsätts för flera attentat kan Rokka inte låta bli att bli känslomässigt engagerad och deras liv flätas samman igen. Snart visar det sig att det finns ett samband mellan attentaten mot Janna och patienten med de allvarliga symptomen. Ett samband med konsekvenser som når långt utanför idylliska småstaden Hudiksvall.

ETT ENDA ANDETAG är sjätte fristående delen i den hyllade serien Morden i Hudiksvall.

***
GABRIELLA ULLBERG WESTIN är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålt över 200 000 exemplar. Ett enda andetag är hennes sjätte bok i serien Morden i Hudiksvall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett enda andetag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    Inger Maria , 11 maj 2020

    Skriven med ett driv. Bra i varje ord och mening.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gabriella Ullberg Westin