På andra sidan väggen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mari Götesdotter
Utgivningsdatum
2017-12-29
Förlag
Modern Audio AB
Översättare
Lena Karlin
ISBN
9789177490036

På andra sidan väggen Ljudbok

(22 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-12-29

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.

SHARI LAPENA är en amerikansk kriminalförfattare på väg att göra succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen (The Couple Next Door). Rättigheterna har köpts av Transworld, förlaget bakom megasuccén Flickan på tåget av Paula Hawkins.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På andra sidan väggen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite spretig
    Stålis, 22 oktober 2019

    Lite spretig i sin berättelse men "läsvärd" trots allt .

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shari Lapena