Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2018-02-26
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Hellberg
Originaltitel
Then She Was Gone
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
217 x 144 x 23 mm
Vikt
485 g
SAB
Hce
ISBN
9789177710455

Och sen var hon borta

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-02-26
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ena stunden var hon där. Och sen var hon borta.För tio år sedan slogs Laurels liv i spillror. Hennes femtonåriga dotter Ellie försvann spårlöst och hittades aldrig. Laurel har aldrig givit upp hoppet på att hitta Ellie, men när hon en dag träffar en karismatisk man blir hon handlöst förälskad. När hon därefter träffar mannens nioåriga dotter, hoppar Laurels hjärta över ett slag.Den lilla flickan är nämligen oroväckande lik Laurels sedan länge försvunna dotter.Vad hände egentligen med femtonåriga? Finns hon fortfarande kvar i livet?I Och sen var hon borta tar brittiska författaren Lisa Jewell ett rejält kliv från spännande relationsromaner till en fullblodad thriller. Denna pulshöjande deckare har toppat listorna i England och hyllats av recensenter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Och sen var hon borta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hon har gjort det igen !
  läst mycket, 26 december 2018

  Jag hade verkligen svårt att släppa denna boken även om jag la ifrån mig den när det blev lite för spännande. Jag har läst flera böcker av Lisa Jewell och jag har tyckt om dem alla. Jag gillar alla tvistar och att boken inte är slut förrän du har läst sista sidan ! Läs !!

 2. Toppen!
  Annika , 11 december 2018

  Oj, oj vilken bok! Fastnade från första sidan, bara längtade till jag fick läsa. Försvann in i handlingen, mycket spännande och kunde riktigt "se" de olika scenarierna. Bästa bok jag läst på länge!

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker, varav dom flesta finns översatta till svenska. Jag har inte läst något av henne tidigare.

  Boken Och sen var hon borta, är Lisa Jewells första bok i thrillergenren. Tidigare så har jag läst mig till att hon har skrivit spännande relationsromaner.

  Jag tyckte mycket om boken Och sen var hon borta. Den är spännande, välskriven, lättläst, och absolut inte förutsägbar.

  Rekommenderar absolut boken till älskare av lättlästa thrillers.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell