Släckta äro ljusen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2022-03-02
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
216 x 143 x 21 mm
Vikt
454 g
SAB
Hc
ISBN
9789177752004

Släckta äro ljusen

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-02
210
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hyllade Annika Sjögren är tillbaka med ny spänningsroman från Härnösand!

Paula har bara ett par månader kvar till pensionen och ser framemot ett lugnare liv. Men när hennes mor måste flytta in på ett demensboende står hon plötsligt själv med uppgiften att rensa ut huset. En dag gör hon ett fasansfullt fynd hon hittar spår efter ett för länge sedan begånget brott. Men vem är förövaren? Vad har modern egentligen dolt för henne under alla dessa år? I stället för att kontakta polisen försöker Paula på egen hand lappa ihop sanningen om sin familjebakgrund.

I en annan del av Härnösand tar Kristoffer, som äntligen tycks ha hamnat på rätt sida om lagen, åter kontakt med de mörkare delarna av sitt förflutna efter att han en dag får korn på ett mystiskt arv. Samtidigt sätts den unga mamman Olivia på prov när den nyblivna familjelyckan visar sig vara mer ömtålig än hon trott. Vartefter som nya relationer uppdagas vävs dessa tre öden ofrivilligt samman.

Släckta äro ljusen är en psykologisk thriller om när det förgångna kastar skuggor in i samtiden. Hur långt är vi beredda att gå när den verklighet vi känt visar sig vara förljugen?

ANNIKA SJÖGREN har sedan debuten 2007 värnat om den lilla människan och de stora frågorna i den psykologiska thrillerns form. Hennes spänningsmättade serie från Härnösand med omnejd har nått en stor publik, inte minst som ljudbok. Släckta äro ljusen är den sjätte fristående delen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Släckta äro ljusen
 2. +
 3. Flicka saknad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flicka saknad av Natalie Gerami (inbunden).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Släckta äro ljusen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nervpirrande, sorgligt och verklighetstroget!
  -, 26 mars 2022

  Släckta äro ljusen är den första bok av Annika Sjögren som jag läser, och jag är glatt överraskad. Välskriven spänning som ger mersmak! Den genomtänkta intrigen är stark och listig. Med fina karaktärsbyggen, där varje karaktär har sin egna unika röst, upplever jag inga problem att hålla isär dem även om de är många till antal. Karaktärerna är så intressanta, alla på sitt speciella sätt, jag vill följa dem alla vilket göra det omöjligt att lägga ifrån mig boken. Sträckläsning utlovas!
  Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Sjögren