Stormarnas imperium (Femte boken i Glastronen-serien) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
809
Utgivningsdatum
2019-05-23
Förlag
Modernista
Översättare
Lottie Eriksson
Illustratör/Fotograf
Kelly de Groot
ISBN
9789177816966
Stormarnas imperium (Femte boken i Glastronen-serien) (e-bok)

Stormarnas imperium (Femte boken i Glastronen-serien) (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-23
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Femte boken i Glastronen-serien

Den långa färden mot tronen har bara börjat för Aelin Galathynius. Lojaliteter har brutits och vunnits. Där gamla vänskaper har ruttnat växer nya fram. Aelin har svurit trohet till prinsen vid hennes sida - precis som hon har gjort till det folk hon är fast besluten att rädda. Hon måste färdas långt, långt in i mörkret för att skydda de hon älskar. Samtidigt växer svarta krafter fram ur historiens fasor: krafter som står redo att göra allt för att ta över Aelins värld. Och den enda möjligheten till räddning, kan i själva verket innebära slutet på allt som Aelin håller kärt. I den femte delen av Sarah J. Maas succéserie Glastronen måste Aelin bestämma sig för vad - och vem - hon är redo att offra för att förhindra att Erilea fullständigt faller samman.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till fler än 35 språk och sålt i över 7 miljoner exemplar världen över! En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Greys Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med bokserien Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stormarnas imperium (Femte boken i Glastronen-serien). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En mycket bra bok
    Kim M. Kimselius, 22 juni 2020

    Det här är femte boken i serien Glastronen. Precis som alla tidigare böcker i serien, tog den här boken mig med storm, språket, uppbyggnaden av berättelsen, karaktärerna som har vuxit bok efter bok.

    Många tror att det är här sista boken i serien, men så är inte fallet, bok sex och sju finns enbart på engelska: Tower of dawn och Kingdom of Ash. Jag vet inte om det är planerat att de här böckerna ska komma ut på svenska, men jag har inte tålamod, jag har laddat ned båda på engelska och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Stormarnas imperium (Femte boken i Glastr...