En modern familj (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-14
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Urban Andersson
ISBN
9789177950059
En modern familj (e-bok)

En modern familj E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter fyrtio års äktenskap bestämmer sig Torill och Sverre för att skiljas. De är sjuttio år, nyblivna pensionärer och känner sig klara med familjeprojektet.

Det gör inte deras tre vuxna barn: Liv, Ellen och Håkon. För dem är familjen på olika men högst påtagliga sätt ett centrum, själva grunden för deras värderingar, val och ambitioner. Ett födelsedagsfirande med hela familjen på semester i Italien blir starten på uppbrottet, och rutiner och rollfördelningar löses upp. När föräldrarna så går skilda vägar rycks marken undan för var och en av syskonen. Och balansen dem emellan förändras.

Genom de tre syskonens olika ögon berättas en historia om tillhörighet, uppbrott och konsekvenser. Vad är egentligen en familj?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En modern familj. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Familjerelationer
    Maria Nihlgård, 25 maj 2018

    Väldigt aktuell o träffande om famljerelationer. Tar upp småbarnsproblem, barnlöshet, skilsmässa, relationer mellan syskon beroende på kön och nummer i syskonskaran. Väldigt bra skrivet tror alla kan känna igen sig i något.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helga Flatland