Den som vet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (333.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Benjamin Krantz och Monica Eurell (del 1)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2021-03-31
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177951452

Den som vet Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-31

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Krantz innebär fallet en möjlighet. Hela sitt liv har han levt i skuggan av sin pappa och nu får han äntligen chansen att stå på egna ben. Men vill han verkligen det? Och var hans pappa den han trodde? Samtidigt är kriminalkommissarie Monica Eurell uppslukad av sin egen systers försvinnande. Mitt i mordutredningen av den lilla flickan hittar hon plötsligt ett nytt spår i sökandet efter systern, något som tvingar henne att ifrågasätta allt hon tidigare trott sig veta.

I jakten på mördaren har alla teorier om vad som hänt. Men vem är det som egentligen vet? Den som vet är inspirerad av en verklig händelse och ett omdiskuterat cold case.

John Willander Lambrell är född 1985 i Stockholm. Han har jobbat med PR, podcasts och radio och har ett stort intresse av true crime, som inspirerat till skrivandet. Den som vet är hans debutroman och första delen i en planerad serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den som vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 maj 2023

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Den som vet, är den första boken i en serie, och den kom ut för drygt två år sedan. Det finns två böcker till utkomna i serien hittills, efter den här boken. Jag tyckte om den här boken, som var bra och inte helt förutsägbar, och jag kommer nog att läsa fler böcker i serien. Och jag kan rekommendera boken. Jag lyssnade på större delen av boken, och den var bra inläst av Magnus Roosmann.

 2. Helt ok.
  -, 9 juli 2022

  Jaha, detta var om den verkliga händelsen om JonBenet Ramsey (1996)...fast på svenska.

 3. Bra slut
  -, 26 juli 2021

  Kändes aningens lik Jean-Benet Ramsey fallet.

 4. Spännande
  -, 5 juli 2021

  Klart värd att läsa/lyssna på. En spännande berättelser med flera trådar att nysta upp. En försvunnen syster och ett mord på en liten flicka. En utredning som kört fast, och en profilerare som får chansen att hjälpa till med fallet.

 5. Lätt spänning
  -, 14 april 2021

  Intressanta karaktärer. Lättförståeligt språk. Spännande nog för en att få lite puls men inte så att det blir överväldigande. Var en bra bok att strölyssna på!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av John Willander Lambrell

 • Tre som såg

  John Willander Lambrell

  En sommarkväll i trakterna kring Malung försvinner tre åttaåriga pojkar. De hittas så småningom döda i en tjärn inte långt från en plats där de brukade leka. Kriminalkommissarie Inge Ingesson får landets mest omtalade fall på sitt bord samtidigt s...

 • Mörkt arv

  John Willander Lambrell

  Tjugoettåriga Emma Jönsson hittas död i Hagaparken i Stockholm en tidig novembermorgon, mördad på ett utstuderat sätt. Varför har ingen anmält henne saknad? Kriminalkommissarie Monica Eurell som just fl¿yttat till Stockholm blir utsedd till spanin...