Systrarna Perssons högtider och vardagsfester : gemenskap, glädje och grön mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
SAB
Qca
ISBN
9789177958451
Systrarna Perssons högtider och vardagsfester : gemenskap, glädje och grön mat (inbunden)

Systrarna Perssons högtider och vardagsfester : gemenskap, glädje och grön mat

Inbunden Svenska, 2022-10-17
232
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Låt oss fira tillsammans!

Efter framgången med Systrarna Perssons skafferi är nu Malin och Linda Persson tillbaka med en personlig och vacker bok om det som håller oss samman: samvaron med familj och vänner kring det dukade bordet. Det är där vi möts och hämtar kraft och styrka tillsammans. Det är där livets viktigheter händer. Vare sig det handlar om dukade högtidsbord med yviga dikesbuketter och fat dignande av ljuvlig grön mat eller vardagsmåltider som i all hast förvandlas till fest.

För Malin och Linda är årets alla högtider som lysande fyrar som guidar och lyser upp längs livets väg. De längtar, dekorerar och experimenterar tillsammans. Med säsongens råvaror bakas och lagas utsökt goda gröna rätter. Och där emellan blir även många av vardagens måltider ett tillfälle att spontanfira och förgylla tillvaron.

Malin och Linda får ofta frågan hur de gör för att få till sina vackert sprakande festmåltider. I boken Systrarna Perssons högtider & vardagsfester får du svaren. Åtta favorithögtider med systrarnas bästa växtbaserade recept, tips och inspiration för att skapa den magiska stämningen och vackra miljön. Allt det där som gör livet till en fest. Och därtill får vi systrarnas bästa knep för att förvandla vardagen till stunder att minnas.

Linda Persson är matkreatör och kock. Efter att under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö, ägnar hon sig idag åt att inspirera och utbilda människor i grön mat och en hälsosam, hållbar livsstil.

Malin Persson är kreativ influencer, inredningsstylist och programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Allt hon gör grundar sig i filosofin att en hållbar livsstil är en vacker livsstil.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna