Skärvor av fruktan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (113.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-11-05
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178290093
Skärvor av fruktan (ljudbok)

Skärvor av fruktan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-05

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Östen Jonzon borde njuta av sin välförtjänta pensionering. Men det gör han inte. För Östen har en del väl gömda hemligheter. Och när han vid en förtrolig stund med sin yngre fru Bodil väljer att avslöja en av dem, är det som att öppna Pandoras berömda ask. Bodil reagerar - åtminstone i Östens ögon - synnerligen irrationellt när han berättar om den son han fick efter att ha varit otrogen mot sin första fru. En son som han aldrig någonsin träffat.

Trots Bodils uppenbara kyla och förakt väljer Östen att kontakta sin numera drygt 30-åriga son, Tobias. Bara för att nästan omedelbart hamna i en ond spiral av hot och våld.

Dessutom har ett par flyttat in i det tomma grannhuset i deras villaområde i Härnösand. Snaran runt Östens hals dras åt allt hårdare när de visar sig vara nyckeln till ännu en dold del av hans förflutna ...

"Skärvor av fruktan" är en spänningsroman med en varm och empatisk människoskildring där många av våra dygder, och odygder, kommer i dagen men där den ilande känslan av annalkande fara ständigt är närvarande. Med små effektiva medel får Annika Sjögren läsaren att identifiera sig med - och kanske till och med ha sympati för - Östen Jonzon medan hans olycksbådande historia rullas upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren