Mordet på min mamma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-12-09
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356829
Mordet på min mamma (e-bok)

Mordet på min mamma E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-12-09

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Carinas mamma mördades brutalt av en okänd man. Här är hennes berättelse.

"22 december 2016. En ung man kliver ur en taxi och börjar gå den kilometerlånga vägen fram mot Råbo. Vid brevlådorna tar han till vänster mot den norra sidan av sjön. Vad tänkte han på, när han gick där i mörkret? På väg till mammas hus."

Mordet på min mamma är inte bara berättelsen om hur en okänd man på bara några minuter brutalt, hänsynslöst och kallblodigt knivhögg två människor till döds. Det är även berättelsen om hur en familj överlever det värsta man kan tänka sig. Den allra mest brutala förlusten av en familjemedlem. Var vänder man sig, vem hjälper i krisen? Hur lever man mellan händelsen till dess att gärningsmannen får sin dom?

Mordet på min mamma är skildrad utifrån en nära anhörigs perspektiv, och ger en sann och stark bild av hur livet i en sörjande familj ser ut. En bild som skiljer sig från det tidningsrubrikerna berättar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordet på min mamma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dagbok
    Författare , 26 december 2020

    Kan rekommenderas till läsare som kände till den tragiska händelsen. Läs gärna dagtid, det tragiska följde mig in i natten.

Visa alla 1 recensioner