Skytten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson (del 6)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178611980
Skytten (ljudbok)

Skytten (ljudbok)

(50 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-16

Styckköp

89
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nathalie Svensson, del 6.

Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva.

För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten.

När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet.

Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skytten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bladvändare
  Bettan, 11 oktober 2020

  En bok man inte kan lägga ifrån sig. Det händer något hela tiden och roligt att den utspelar sig i Uppsala. Kan varmt rekomenderas.

 2. Bra
  Ia-fia, 2 november 2019

  Spännande.

 3. Lite seg
  Ann-Kristine , 7 oktober 2019

  Inte en av Moströms bästa! Väldigt seg i början och alldeles för mycket fokus på medicinska frågor. Något jag noterat i alla hans böcker är en extrem "tidsoptimism" - medvetet eller omedvetet!? Det finns bara 24 timmar på ett dygn men på en dag kan han få in så mycket handling som är fullständigt orealistiskt. Därför blir det inte riktigt trovärdigt. Men det kan ju vara lite intressant att följa utvecklingen av huvudpersonernas relation...

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström