Skytten (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (240.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178611980
Skytten (ljudbok)

Skytten (ljudbok)

(21 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-16
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nathalie Svensson, del 6.

Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva.

För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten.

När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet.

Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skytten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite seg
    Ann-Kristine , 7 oktober 2019

    Inte en av Moströms bästa! Väldigt seg i början och alldeles för mycket fokus på medicinska frågor. Något jag noterat i alla hans böcker är en extrem "tidsoptimism" - medvetet eller omedvetet!? Det finns bara 24 timmar på ett dygn men på en dag kan han få in så mycket handling som är fullständigt orealistiskt. Därför blir det inte riktigt trovärdigt. Men det kan ju vara lite intressant att följa utvecklingen av huvudpersonernas relation...

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Skytten