Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2019-01-17
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
218 x 146 x 21 mm
Vikt
447 g
SAB
Hc
ISBN
9789178850044
Homo Maior (inbunden)

Homo Maior

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-17
169
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det borde inte vara möjligt för artonåriga Sofie att få ett forskarstipendium till ett av världens bästa universitet. Det borde inte vara möjligt att slita sönder en flygplansstol eller flytta en bil flera meter åt sidan med bara händerna. Naturvetaren i Sofie vet det. Men hur ska hon förklara att det hänt?

Richard har hela sin familjs hemlighet att skydda. En hemlighet han kunde ge sitt liv för. Men han räknade aldrig med sin egen reaktion på Sofie. Hur hon skulle påverka honom över alla gränser.

Tillsammans bryter de mot alla regler och när Richard berättar om hemligheten utsätter han dem båda för dödlig fara. Sofie inser att hon inte längre bara är forskaren, hon är också försöksdjuret.

Homo Maior är en berättelse som utspelar sig i gränslandet mellan det möjliga och det omöjliga. Om kärlek som uppstår där man minst anar det. Oväntad vänskap, maktspel och en upplösning där Sofie måste inse hur lite hon vet om världen och om sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Homo Maior
  2. +
  3. Egendom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Egendom av Hernan Diaz (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Homo Maior. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Marias bokhylla, 6 februari 2023

    Sofie är väldigt smart och har, som blott 18-åring, fått ett stipendium för att forska på ett av världens bästa universitet. Det borde inte vara möjligt. Inte heller borde det vara möjligt att plötsligt rycka sönder en flygplansstol eller springa väldigt långt på väldigt kort tid, men så är det. Hon möter Richard på flyget till USA och sedan stöter de på varandra på flera ställen. Sofie känner sig trygg med Richard, men han är i sin sida väldigt hemlighetsfull och vill inte riktigt släppa in ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner