Dottern (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Tulisaari (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-03-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004015

Dottern Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag ska berätta vad som hände i Tulisaari."

Så lyder Annikas sista ord till sin dotter Emilia. Kort därefter omkommer hon i en olycka och hemligheterna tar hon med sig i graven. Emilia blir till en början förlamad av sorg, men när sorgen övergår i nyfikenhet bestämmer hon sig för att gräva i moderns mystiska förflutna. Efterforskningarna tar henne till det lilla samhället Tulisaari i Finland, platsen där Annika växte upp, men lämnade för gott efter en stor tragedi. Omedveten om faran hon utsätter sig för försöker Emilia ta reda på vad som verkligen hände i Tulisaari den där sista sommaren. Men snart blir det tydligt att det finns någon som inte vill att sanningen kommer fram ...

"Dottern" är den första, fristående delen i Sara Önnebos trilogi "Morden i Tulisaari", som utspelar sig i ett litet finskt samhälle. En plats där det förflutna på olika sätt inverkar på nutiden.

Sara Önnebo bor i Skåne med sambo och två barn. Hon har tidigare levt och arbetat utomlands i cirka 15 år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Hon har en PhD i molekylärbiologi och privat är hon mest intresserad av språk, att skriva, läsa samt lära sig om andra länder och kulturer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dottern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket spännande och målande
    -, 13 oktober 2023

    Boken var väldigt spännande och svår att slita sig ifrån! Beskrivningar kring personer och ställen gjorde att man såg allt klart framför sig! Kul att boken utspelar sig på ställen man själv varit i!
    Berättarrösten var riktigt bra!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Önnebo