Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-27
Förlag
Mondial
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
263 g
SAB
Dokb
ISBN
9789180020572
Allt ingen sa (inbunden)

Allt ingen sa

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-04-27
237
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Många drömmer om en karriär inom elitidrotten. Men för att ta sig dit krävs mer än talang och driv. I Allt ingen sa berättar fotbollsspelaren Richard Magyar en historia från omklädningsrummet som man sällan hör. Det är en berättelse om att leva proffslivet samtidigt som man tvivlar på vem man är och på sin plats i livet. Men det är också en berättelse om att jobba med sig själv och komma ut starkare på andra sidan.

Här vävs egna erfarenheter ihop med handfasta tips på hur man kan hantera sådant som ångest, dålig självbild och vacklande självförtroende, i en bok som riktar sig till alla som vill nå sina drömmar utan att tappa bort sig själva på vägen.

*

Richard Magyar (f. 1991) är fotbollsspelare i Hammarby och har tidigare varit proffs i Schweiz och Tyskland. Utöver sin idrottskarriär har Magyar engagerat sig i frågor som rör psykisk hälsa hos unga och idrottare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt ingen sa
 2. +
 3. Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och stra... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt ingen sa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Positivism
  Cisdi, 28 maj 2021

  Träffsäker, Lättläst och ärlig bok om psykisk ohälsa. En bok som tyvärr behövs och jag rekommenderar de flesta att läsa oavsett om du själv lider av psykisk ohälsa eller har någon närstående eller bara vill utvecklas.

 2. Fantastisk
  Camilla, 26 maj 2021

  Måste läsas, ger en direkt förståelse och igenkännande. Till omgivningen som inte kan förstå sitt barns ångest. Borde finnas i skolbiblioteken.

Visa alla 2 recensioner