Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-06-11
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789186603618
12 veckor till ett självläkande liv (e-bok)

12 veckor till ett självläkande liv E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2012-06-11
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog, uppskattad föreläsare och författare och en av Skandinaviens främsta företrädare för den nya hälsorörelsen. Hon har samlat nästan 30 års hälsostudier och erfarenhet till en unik helhetssyn i tolv böcker. Sanna Ehdin har rönt stor framgång i Sverige och internationellt, och hennes böcker har sålt i en miljon exemplar. Via sin populära hemsida www.sannarelations.com, blogg på Passagen.se, twitter och Facebook kommunicerar hon med sina läsare.

12 VECKOR TILL ETT SJÄLVLÄKANDE LIV
På bara tolv veckor kan man åstadkomma stora förändringar. Det tar åtta veckor att bli av med en vana som blivit en biokemisk obalans, och man behöver (minst) en veckas startsträcka och ett par veckor för att sätta det hela.
Boken tar upp alla aspekter - från det vi äter till känslor, tankar och det andliga. Syftet är att skapa en helhetssyn som var och en kan använda i sitt liv och för sina behov. Det sker stegvis, vecka för vecka, med mängder av övningar och praktiska tips som hjälp på vägen.

Det är aldrig är för sent att börja! En nittioåring som börjar träna och ta kosttillskott får inom 12 veckor en hälsa som en sjuttioåring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 12 veckor till ett självläkande liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla borde läsa den
    Enur W, 24 mars 2019

    Enkla bra råd och beskrivningar om att förbättra hälsan med både kost och rörelser. Självklarheter som många vet, men här beskrivs hur man tar tag i "problemen"

  2. Kan rekommendera boken för att den tar upp måna sidor...
    Bengtsson Alexandra, 24 juli 2013

    Kan rekommendera boken för att den tar upp måna sidor av välmående och hälsa, inte bara dieter och hård träning. Smidig bok att läsa i e-format då den passar sig att läsa i kortare stycken. Kan rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin Anandala