Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2011-05-12
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
210 x 137 x 22 mm
Vikt
540 g
SAB
Hc
ISBN
9789186691011
Happy Times (häftad)

Happy Times

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-05-12
162
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Annika Lantz, Katarina Mazetti och Johan Glans. Peter Wahlbeck, Klara Zimmergren och Mia Skäringer. Özz Nüjen, Sissela Benn och ett stort gäng andra. "Happy times" handlar om Sveriges tjugo dråpligaste invånare och är en bok som ingen kan undgå att bli glad av.

Mina Dennert ville träffa nytt folk och vidga sina vyer. Dessutom försökte hon att hitta ett perfekt svepskäl för att ringa upp Petra Mede och bjuda på fika. Resultatet blev "Happy Times", en bok full av intervjuer med spännande människor.

Författaren skriver humoristiskt men allvarligt, avspänt men engagerat och cyniskt men glatt om hur man får ett roligare liv. Sveriges skojigaste människor lotsar henne fram till mål!

"Det är klart att hon [Petra Mede] inte har det kul jämt. Hon får väl finnar i röven hon med, men varje gång jag ser henne på tv skrattar hon i alla fall. Så vill jag också ha det. Att ingen någonsin ser mig utan att jag skrattar", förklarar Mina Dennert.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Happy Times. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Måste läsas!
  Liselotte, 16 maj 2011

  Den är nog det roligaste jag läst och samtidigt sorglig. Skrattade högt hela tiden och kunde inte sluta läsa! En klassiker!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mina Dennert

 • Tystnadens torn

  Mina Dennert, Magnus Dennert

  Journalisten Roya Zand kämpar dagligen mot lögnerna och hatet som sprids på internet. Hon har skapat en nätrörelse som på kort tid blivit en viktig röst för mänskliga rättigheter i landet och satt käppar i hjulen för högerextremismens framfart. Nä...

 • #jagärhär

  Mina Dennert, Magnus Dennert

  I maj 2016 var det som om all den kraft och medmänsklighet som svepte in över Sverige hösten innan slog bakut. Ord som alternativa fakta och filterbubblor var ännu inte etablerade i folkmun och kriget om informationen härjade för fullt. Tonen var ...