Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2011-05-12
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
210 x 137 x 22 mm
Vikt
540 g
SAB
Hc
ISBN
9789186691011
Happy Times (häftad)

Happy Times

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-05-12
172
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Annika Lantz, Katarina Mazetti och Johan Glans. Peter Wahlbeck, Klara Zimmergren och Mia Skäringer. Özz Nüjen, Sissela Benn och ett stort gäng andra. "Happy times" handlar om Sveriges tjugo dråpligaste invånare och är en bok som ingen kan undgå att bli glad av.

Mina Dennert ville träffa nytt folk och vidga sina vyer. Dessutom försökte hon att hitta ett perfekt svepskäl för att ringa upp Petra Mede och bjuda på fika. Resultatet blev "Happy Times", en bok full av intervjuer med spännande människor.

Författaren skriver humoristiskt men allvarligt, avspänt men engagerat och cyniskt men glatt om hur man får ett roligare liv. Sveriges skojigaste människor lotsar henne fram till mål!

"Det är klart att hon [Petra Mede] inte har det kul jämt. Hon får väl finnar i röven hon med, men varje gång jag ser henne på tv skrattar hon i alla fall. Så vill jag också ha det. Att ingen någonsin ser mig utan att jag skrattar", förklarar Mina Dennert.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Happy Times. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underlig hybrid
    Marie, 1 november 2022

    Konstig hybrid. Är det en roman, en självbiografi eller en intervjubok? Synd att författaren inte kunde bestämma sig. Detta blev spretigt, och författaren skriver högst prosaisk prosa.

  2. Måste läsas!
    Liselotte, 16 maj 2011

    Den är nog det roligaste jag läst och samtidigt sorglig. Skrattade högt hela tiden och kunde inte sluta läsa! En klassiker!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mina Dennert