Content marketing : värdeskapande marknadskommunikation (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
114
Utgivningsdatum
2013-12-06
Upplaga
1
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 180 x 10 mm
Vikt
261 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187507793
Content marketing : värdeskapande marknadskommunikation (häftad)

Content marketing : värdeskapande marknadskommunikation

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2013-12-06
169
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Content marketing är i dag den största trenden inom marknadsföring. Det är egentligen inget nytt - idén är väl beprövad: I över hundra år har framsynta företag och organisationer skapat innehåll som ger mervärde för kunder, medlemmar och medarbetare. Internet, mobilitet och sociala medier har förändrat förutsättningarna för marknadskommunikation. Det räcker inte att trycka ut budskapet. Nu måste budskapet i sig, eller hur det leve reras, skapa värde för att vi skall ta det till oss. Och just det handlar content marketing om - värdeskapande marknadskommunikation. Content marketing kallas innehållsmarknadsföring på svenska. Det handlar om att med innehåll som intresserar och engagerar, skapa och stärka ett varumärke, generera leads och konvertera potentiella köpare till lojala kunder. För att lyckas måste satsningen vara långsiktig, produktionen utföras systematiskt och publicering ske regelbundet. Ditt företag, din organisation, måste tänka och jobba som ett medieföretag. Denna bok hjälper dig att förstå content marketing och den nya, värdeskapande, paradigmen. Den hjälper dig att identifi era målgrupper, förstå vad för innehåll de söker, och sätt att kommunicera med dem. Och den hjälper dig igång med den redaktionella planeringen och arbetssättet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Content marketing : värdeskapande marknadskommunikation
 2. +
 3. Content marketing

De som köpt den här boken har ofta också köpt Content marketing av Hanna-Karin Grensman (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Content marketing : värdeskapande marknadskommunikation. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra bok med praktiska tips
  Sandra , 30 september 2016

  En fantastisk bok som på ett praktiskt och handfast sätt hjälper dig att komma igång med content marketing. I kombination med kntnt's podcasts om content marketing är detta en bra informationskälla för alla som vill lyckas med sin marknadsföring och nå ut i dagens mediebrus.

 2. Läsvärd!
  Therese Wijk, 3 januari 2015

  Lättläst och konkret bok om content marketing och hur man kan använda sig av detta. Klart värd att investera i.

 3. Bra och lättläst handbok
  Lisa M, 11 november 2014

  Underhållande och välskriven bok om Content Marketing. Tar upp de viktigaste aspekterna utan att vara tråkig och långrandig och ger en bra bild över hur Content Marketing fungerar och hur det används!

 4. Lättläst
  Copyanna, 30 juni 2014

  Lättläst och tydlig bok om content marketing. Tunn och väldigt övergripande. Passar dem som behöver en snabb och ytlig översikt över vad cm är.

 5. Bra lättläst handbok i Content Marketing
  Per Ahlberg, 26 februari 2014

  Tiderna förändras och därmed sätten att marknadsföringen sig. Digitaliseringen skapar helt nya förutsättningar. Egentligen borde alla verksamheter arbeta med Content Marketing. Här finns massor av pengar att tjäna på önskad information om verksamheten och minskad (påtvingad) reklam/annonsering.

  Boken reder ut alla begrepp och hjälper företag att komma igång med Content Marketing (tjäna mer pengar).

Visa alla 5 recensioner