De som blev kvar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2021-11-19
Upplaga
1
Förlag
Storge Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
560 g
SAB
Hc
ISBN
9789188453518
De som blev kvar (kartonnage)

De som blev kvar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2021-11-19
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ana bor i en by i skogen, långt bort från De oförändrades ljusväggar, teknologi och hänsynslöshet. När Anas farmor förlorar sin långa kamp mot cancern, en kamp alla överlevare förr eller senare måste utkämpa, finns det inte längre någon anledning för Ana att stanna kvar i byn där hon aldrig passat in. Det enda hon kan göra är att ge sig av, men det går inte riktigt som hon tänkt sig och hennes jakt efter lycka och hemmahörande för henne, byn och alla dem hon älskar in på vägar som riskerar att leda raka vägen till total undergång.

Rys är prickskytt i Sydvästra kupolens Första resursjägare, framställd i fosterlaboratorium med arvsanlag hämtat från de mest optimalt tjänstgörande personerna i den militära yrkeskategorin. Att inte påverkas av känslor är det som skiljer människan från djuren och som gör mänskligheten till den överlägsna arten, trots mutorernas överlägsna sinnen och fysiska förmåga. Att bli förbrukad är det enda som väntar de dysfunktionella resurser som korsar gränsen för normal känsloinvestering och självständigt tänkande. Allt Rys behöver är kontroll, men när hans vän Will förbrukas, sanningar blir till lögner, rätt blir fel, fel blir rätt och en plikt ställs mot en annan rasar allt samman och han tvingas fatta omöjliga beslut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De som blev kvar
 2. +
 3. Falsksken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Falsksken av Sara Engström (pocket).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De som blev kvar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fem stjärnor på omslaget håller vad de lovar
  Jenny , 4 april 2022

  Recensionsex. 5/5 till "De som blev kvar" av Kristoffer Eriksson @kriistoffereriiksson , utgiven 2021 av Storge förlag @storgeforlag . Det här är första delen i en #dystopisk trilogi.

  Wow wow wow! De där fem stjärnorna på omslaget håller vad de lovar. Det är inte ofta jag sätter 5 stjärnor på en debutroman eller första boken i en serie men den här gjorde ett starkt intryck på mig. Den var lite seg i början men då var det en välbehövlig introduktion med rikligt med beskrivningar till ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner