Brorsor för alltid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-10-24
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Originaltitel
Brothers forever
Illustratör/Fotograf
Claudia Boldt
Dimensioner
270 x 240 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549464
Brorsor för alltid (inbunden)

Brorsor för alltid

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-24
112
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vad händer när ens bästa vän som också är ens storebror börjar skolan och livet förändas?

Jim och John är brorsor och bästa vänner. De gör allting tillsammans det kommer de så klart alltid att göra Men när Jim börjar skolan börjar saker och ting att förändras. En fin historia om kärleken, avundsjukan och vänskapen med en bror.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brorsor för alltid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Söt bok
    Kaffeläsaren, 30 november 2018

    Brorsor för alltid är en söt liten bok om brorsorna Jim och John. De gör allt tillsammans och kommer alltid göra. Men när Jim börjar skolan är det plötsligt inte så längre. Boken tar på ett enkelt sätt upp både avundsjuka och känslan av att vara bortvald och ensam till förmån för bättre kompisar. Jag gillar att känslorna får ta plats i boken! Extra plus att det dessutom är två pojkar som känner såhär, de som ofta inte tillåts visa känslor. Sonen tycker boken är väldigt sorglig, men sen blir d... Läs hela recensionen

  2. När storsyskon börjar skolan

    I boken får vi träffa Jim och hans bror, de är bästa vänner som har jättekul ihop. Men en dag ändras allt då John börjar skolan.
    Jag blir glad över bokens tema då det finns många böcker där barnet som ska börja skolan är i huvudrollen och denna livsändring som skildras, men i "Brorsor för alltid" får vi istället följa detta från lillsyskonets perspektiv. Då jag började jobba inom förskolans värld för snart 10 år sedan så har jag mött ett antal småsyskon som fått mindre livskriser när der... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Claudia Boldt