Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil (kartonnage)
På topplistor
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-11-09
Förlag
Volante
Medarbetare
Hasselrot, Astrid (red.) / Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
245 x 175 x 30 mm
Vikt
930 g
SAB
Vej,Vmb
ISBN
9789188659996
Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil (kartonnage)

Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil

(50 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-11-09
69
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I mer än trettio år har professor Stig Bengmark utforskat tarmbakteriernas betydelse för hälsan. Nu är hans revolution äntligen här.
I denna bok har den antiinflammatoriska kostens pionjär sammanställt sina tolv budord. Här finns råd och recept för ett längre och friskare liv.

Stig Bengmarks budskap är tydligt: Du kan påverka din hälsa mycket mer än du tror.
Verktygen finns i Välj hälsa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil
 2. +
 3. Välj hälsa! Receptboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välj hälsa! Receptboken av Stig Bengmark, Marianne Bengmark (kartonnage).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok!
  Jejja Skarin, 5 november 2019

  Helt fantastisk bok som ger inspiration och information om att ta sig "back to basics" och respektera var vi kommer ifrån, naturen, och att vi är människor.
  Han skriver enkelt och kunnigt så att det är lätt att ta till sig.
  Det är en underbar förmån att få ta del av all den kunskap Stig har samlat på sig och att bli, som sagt, inspirerad av.
  Önskar jag kunde sätta denna bok i händerna på varenda kotte!
  //Jejja i Strömstad

 2. Ett måste för hälsointresserade!

  En fantastiskt bra bok som är fylld med kunskap och inspiration från professor Stig Bergmark. Enkla kraftfulla tips på hur vi kan få i oss antiinflammatorisk kost som motverkar sjukdom och som ger hälsa som bär in i framtiden. Köp!! Eller låna!!

 3. Välj hälsa!
  Ewa, 13 mars 2019

  Mycket konkret bok och en riktigt ögonöppnare om vad som egentligen påverkar vår hälsa. Du får recept maträtter som stärker din tarmflora och håller dig frisk.

 4. Med hälsosam mat kan du påverka din hälsa!
  Sven Håkan Rundberg, 11 februari 2019

  Professor Stig Bengmark - tidigare chefskirurg vid Universitetssjukhuset i Lund - redovisar i boken "Välj Hälsa" med stort engagemang resultatet av 30 års forskning om grundorsaker till vällevnadssjukdomar som cancer, diabetes, hjärtkärlsjukdomar och åldrandets sjukdomar. Boken är lättläst, informativ med fokus på sambandet mellan kost och tarmflora. Den avslutade delen innehåller recept för ett fräscht kosthåll.

  Forskare och politiker över hela världen brottas med frågeställningar o... Läs hela recensionen

 5. Välj hälsa av Stig Bengmark
  Ylva Sunnanmyr, 28 november 2018

  Mycket intressant och läsvärd. Råkostens stora betydelse och nytta för hälsan. Likaså olika kryddor. Att gå tillbaka till och läsa igen. Recept på slutet.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Stig Bengmark

 • Välj hälsa! Receptboken

  Stig Bengmark, Marianne Bengmark

    ÄT DIG FRISK PÅ GOD MAT med råvaror som vår tarmflora behöver. Det är Välj hälsa-metodens optimistiska budskap. Optimistiskt, men också realistiskt. Välj hälsa bygger på decenniers forskning om vår tarmflora, och om vilka tillgängliga mat- ...