Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-11-09
Förlag
Volante
Medarbetare
Hasselrot, Astrid (red.) / Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
245 x 175 x 30 mm
Vikt
930 g
SAB
Vmb
ISBN
9789188659996
Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil (kartonnage)

Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil

(60 röster)  |  Läs 9 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-11-09
228
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I mer än trettio år har professor Stig Bengmark utforskat tarmbakteriernas betydelse för hälsan. Nu är hans revolution äntligen här.
I denna bok har den antiinflammatoriska kostens pionjär sammanställt sina tolv budord. Här finns råd och recept för ett längre och friskare liv.

Stig Bengmarks budskap är tydligt: Du kan påverka din hälsa mycket mer än du tror.
Verktygen finns i Välj hälsa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil
 2. +
 3. BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna ti... av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Briljant bok - mycket att lära
  Eleonora , 29 mars 2022

  Skriven på ett enkelt sätt och beskriver tydligt fördelar med rätt livsstil. Skulle gärna haft mer fakta och färre recept. Men mycket bra som helhet.

 2. Mycket intressant lösning
  annie davidsson, 13 september 2021

  Författaren har lyckats fånga mitt stora intresse och jag försöker följa råden så gott som möjligt. Skulle rekommendera alla att lösa denna boken, personligen kommer jag att läsa denna boken fler än en gång.

 3. Välj hälsa!
  Bulla, 16 april 2021

  Mycket läsvärd och givande bok. Jag har köp boken till mina vänner och alla har läst den med stor
  intresse. Boken innehåller också några recept. Hälsoshoten dricker jag varje dag.

 4. Många bra råd för ett hälsosammare liv
  Lena Lagerqvist, 12 mars 2021

  Jag vill rekommendera denna bok till alla som vill leva ett friskare och hälsosammare liv. Gedigen forskning som visar att ibland är verkligheten inte som vi tror. Viktigt att stanna upp och tänka till, inte bara följa med strömmen eller äta sånt som alla andra äter, bara för "det har vi alltid gjort".

 5. Underbar bok!
  Jejja Skarin, 5 november 2019

  Helt fantastisk bok som ger inspiration och information om att ta sig "back to basics" och respektera var vi kommer ifrån, naturen, och att vi är människor.
  Han skriver enkelt och kunnigt så att det är lätt att ta till sig.
  Det är en underbar förmån att få ta del av all den kunskap Stig har samlat på sig och att bli, som sagt, inspirerad av.
  Önskar jag kunde sätta denna bok i händerna på varenda kotte!
  //Jejja i Strömstad

 6. Ett måste för hälsointresserade!

  En fantastiskt bra bok som är fylld med kunskap och inspiration från professor Stig Bergmark. Enkla kraftfulla tips på hur vi kan få i oss antiinflammatorisk kost som motverkar sjukdom och som ger hälsa som bär in i framtiden. Köp!! Eller låna!!

 7. Välj hälsa!
  Ewa, 13 mars 2019

  Mycket konkret bok och en riktigt ögonöppnare om vad som egentligen påverkar vår hälsa. Du får recept maträtter som stärker din tarmflora och håller dig frisk.

 8. Med hälsosam mat kan du påverka din hälsa!
  Sven Håkan Rundberg, 11 februari 2019

  Professor Stig Bengmark - tidigare chefskirurg vid Universitetssjukhuset i Lund - redovisar i boken "Välj Hälsa" med stort engagemang resultatet av 30 års forskning om grundorsaker till vällevnadssjukdomar som cancer, diabetes, hjärtkärlsjukdomar och åldrandets sjukdomar. Boken är lättläst, informativ med fokus på sambandet mellan kost och tarmflora. Den avslutade delen innehåller recept för ett fräscht kosthåll.

  Forskare och politiker över hela världen brottas med frågeställningar o... Läs hela recensionen

 9. Välj hälsa av Stig Bengmark
  Ylva Sunnanmyr, 28 november 2018

  Mycket intressant och läsvärd. Råkostens stora betydelse och nytta för hälsan. Likaså olika kryddor. Att gå tillbaka till och läsa igen. Recept på slutet.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Stig Bengmark

 • Välj hälsa! : god mat för glad tarm och grön vardag - receptboken

  Stig Bengmark, Marianne Bengmark

    ÄT DIG FRISK PÅ GOD MAT med råvaror som vår tarmflora behöver. Det är Välj hälsa-metodens optimistiska budskap. Optimistiskt, men också realistiskt. Välj hälsa bygger på decenniers forskning om vår tarmflora, och om vilka tillgängliga mat- ...

 • Anti-Inflammatory Diet Solution

  Stig Bengmark

  The Anti-Inflammatory Diet Plan gives you the whole story about anti-inflammatory eating, good intestinal flora, and how to change your lifestyle. Professor and legendary surgeon Stig Bengmark reveals his secrets in this beautifully illustrated, s...