Den pragmatiske idealisten - Om entreprenörens spelplan och vinnande strategier (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Pedersen
Utgivningsdatum
2018-05-07
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743084

Den pragmatiske idealisten - Om entreprenörens spelplan och vinnande strategier Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-07

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den pragmatiske idealisten är en inspirerande och tankeväckande bok om entreprenörskap, om hur du som entreprenör måste tänka och agera för att skapa uthålliga ekonomiska värden för ditt företag.

Magnus Ståhlberg har med sina dryga 20 års erfarenhet av entreprenörskap byggt upp flera internationella it- och teknikföretag. Sedan 2014 agerar han, med utgångspunkt från Göteborg, som investerare i entreprenörsföretag och konsult till företag i förändring.

Alla entreprenörer ställs i grunden inför samma utmaningar. För att lyckas gäller det att greppa den spelplan man agerar på och där synliggöra sin närvaro. I boken delar Magnus Ståhlberg med sig av avgörande insikter och erfarenheter från en varierad och tidvis dramatisk entreprenörsresa.

"Mycket tänkvärt och träffsäkert om entreprenörskapets inre väsen och de utmaningar som alla företagsbyggare ställs inför. Det är en både underhållande och nyttig bok för entreprenörer." (Björn Österlund, styrelsearbetare och f.d. medarbetare på SEB Venture Capital)

"En mycket bra bok! Den ger en unik inblick i livet som entreprenör och konkreta tips på hur du kan hantera olika svårigheter eller vad du bör tänka på i företagets olika utvecklingsskeden. Läs den!" (Peter Grönvall, entreprenör, medgrundare av Ridderheims)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ståhlberg

  • Det omöjliga : berättelsen om Emily Löwentin

    Magnus Ståhlberg

    Sommaren 1834 lamslår koleran Göteborg. Den unga Emily Löwentin anmäler sig som volontär till ett av de nyinrättade epidemisjukhusen. Hon hinner knappt ta sig an uppgiften innan farsotens härjningar slungar henne ur den trygga tillvaron som hittil...

  • Det omöjliga

    Magnus Ståhlberg

    Sommaren 1834 lamslår koleran Göteborg. Den unga Emily Löwentin anmäler sig som volontär på ett av de nyinrättade epidemisjukhusen. Hon hinner knappt ta sig an uppgiften innan farsotens härjningar slungar henne ur den trygga tillvaron som hittills...