Verktygslåda för chefer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-26
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
ISBN
9789188743435
Verktygslåda för chefer (häftad)

Verktygslåda för chefer

Häftad Svenska, 2019-03-26
249
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Överlevnadskitt för chefer

Det är en svår konst att vara chef och få med sig sina medarbetare. Förväntningarna kan vara överväldigande och dagarna fylls snabbt av allt från att hantera människor och navigera bland motstridiga intressen till att driva verksamheten framåt.

Den här boken utgår från chefens praktiska verklighet och ger stöd och konkreta råd kring det mest viktiga: att leda sig själv och sin ledningsgrupp, skapa förtroende och engagemang, driva förändring, kommunicera både inåt och utåt, och hantera kritiska situationer. Boken vänder sig till både nya och mer erfarna chefer som vill ha hjälp med det som skaver mest. I varje kapitel finns konkreta exempel, råd och metoder som stärker chefens förmåga att steg för steg ta itu med sina utmaningar.

Marie Norberg är beteendevetare och arbetar med att kombinera chefs- och ledarutveckling med organisationers behov. Hon har mer än 30 års erfarenhet som konsult med uppdragsgivare inom alla delar av offentlig verksamhet och i näringslivet.

Kerstin Öhrn Ljung är psykolog och har under sin långa karriär arbetat som chef inom företagshälsovården och varit verksam vid Stockholms universitet och Karolinska institutet där hon bl.a. arbetat med organisations- och ledarutvecklingsfrågor.
Visa hela texten

Bloggat om Verktygslåda för chefer