Verktygslåda för chefer (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2019-03-21
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
205 x 155 x 13 mm
Vikt
285 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188743435
Verktygslåda för chefer (häftad)

Verktygslåda för chefer

Häftad Svenska, 2019-03-21
90
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
 

Det är en svår konst att vara chef och få med sig sina medarbetare. Förväntningarna kan vara överväldigande och dagarna fylls snabbt av allt från att hantera människor och navigera bland motstridiga intressen till att driva verksamheten framåt. Som en chef uttryckt det: Jag vet inte om jag är gud eller en slaskhink.

Den här boken utgår från din praktiska verklighet som chef och ger stöd och konkreta råd kring det mest viktiga: att kommunicera både inåt och utåt, leda sig själv och sin ledningsgrupp, skapa förtroende och engagemang, driva förändring och hantera kritiska situationer.

Vare sig du är ny eller mer erfaren som chef ger boken dig en höjd handlingsberedskap och vidgade perspektiv. I varje kapitel finnsexempel, råd och metoder som stärker din förmåga att steg för steg ta itu med dina utmaningar. Och om du vill ringa in dina mest angelägna utvecklingsområden kan du ta hjälp av ett diagnosinstrument.

Marie Norberg är beteendevetare och arbetar med att kombinera chefs- och ledarutveckling med organisationers behov. Hon har mer än 30 års erfarenhet som konsult med uppdragsgivare inom alla delar av offentlig verksamhet och i näringslivet.

Kerstin Öhrn Ljung är psykolog och har under sin långa karriär arbetat som chef inom företagshälsovården och varit verksam vid Stockholms universitet och Karolinska institutet där hon bl.a. arbetat med organisations- och ledarutvecklingsfrågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Verktygslåda för chefer
  2. +
  3. Ledarskapsparadoxen : Omöjligheterna som gör dig till en sann ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskapsparadoxen : Omöjligheterna som gör di... av Alf Rehn (häftad).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »