Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar... (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-02
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Waxberg, Cecilia (form)
SAB
Qbkc
ISBN
9789188743480
Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar... (häftad)

Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar...

Häftad Svenska, 2019-04-02
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du få mer flyt i tillvaron och slippa flaskhalsar och tidstjuvar? Då är det här boken för dig!

Det handlar förstås om logistik, det vill säga planering, styrning och kontroll av flöden av varor, tjänster, personer, information med mera. Oftast lägger vi märke till logistiken först när den inte fungerar. Vi fastnar i trafikstockningar, får försenade och felaktiga leveranser, översvämmas av obesvarade kundärenden ... Men med en förståelse för logistikens logik kan vi skapa ordning i kaos och spara både pengar och tid.

Med den här boken får du både en snabbkurs i logistikens grunder och ett enkelt recept i sex steg för hur du kan förbättra flöden runt omkring dig. Konkreta tips varvas med mängder av exempel och tankeövningar. En bok för alla som vill få en lugnare tillvaro, större arbetsglädje och bättre effektivitet på jobbet, ja bättre logistik helt enkelt!

Nina Modig är civilingenjören, coachen och logistikforskaren som efter doktorsexamen har arbetat med logistikutveckling i mer än tio år. Uppdragen har handlat om allt från förbättrade transportkorridorer i Europa och utformning av nya resecentra till projekt för att minska väntetider i cancersjukvården och skapa bättre flöden på byggarbetsplatser och förskolor. Nina är fast övertygad om att logistik varken behöver vara krångligt, komplicerat eller tråkigt och drivs av att utveckla organisationer och individer att prestera på topp.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar...
  2. +
  3. Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Logistik med fokus på material- och produktions... av Anders Segerstedt (häftad).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bättre logistik, helt enkelt - Effektivar...