Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar... (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-08
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Waxberg, Cecilia (form)
SAB
Qbkc
ISBN
9789188743480
Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar... (häftad)

Bättre logistik, helt enkelt - Effektivare flöden utan tidstjuvar...

Häftad Svenska, 2019-04-08
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Snabbkurs i logistik

Den här boken ger dig både en snabbkurs i logistikens grunder och en smart modell i sex enkla steg för hur vi kan förbättra alla flöden runt omkring oss. Vare sig det gäller varor eller personer, information eller pengar. Vem vill inte slippa trafikstockningar, försenade och felaktiga leveranser, köer till kaffemaskinen, fel sak på fel plats ... ja, exemplen är många. Och på hemmaplan har du säkert funderat över morgonträngseln i badrummet eller varför ni alltid saknar någon ingrediens vid matlagningen.

Vad vi än jobbar med berörs vi av logistik, även om de flesta reagerar först när den inte fungerar. Med hjälp av den här boken får du en förståelse för logistikens logik och möjlighet att bidra till mer effektiva flöden utan onödiga tidstjuvar och flaskhalsar. Konkreta tips varvas med exempel och tankeövningar. En bok för alla som vill njuta av mer flyt i tillvaron, helt enkelt!

Nina Modig är civilingenjören, coachen och logistikforskaren som efter doktorsexamen har arbetat med logistikutveckling i mer än 10 år. Uppdragen har handlat om allt från förbättrade transportkorridorer i Europa och utformning av nya sjukhus och resecentra till projekt för att minska väntetider i cancersjukvården och skapa bättre flöden på byggarbetsplatser och förskolor. Nina är fast övertygad om att logistik varken behöver vara krångligt, komplicerat eller tråkigt och drivs av att få hjälpa organisationer och individer att prestera på topp.
Visa hela texten

Bloggat om Bättre logistik, helt enkelt - Effektivar...