Mörkt vatten (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Erika Foster (del 3)
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2020-08-03
Förlag
Jentas
Översättare
Bo Samuelsson
Originaltitel
Dark Water
Dimensioner
210 x 135 x 27 mm
Vikt
392 g
SAB
Hce
ISBN
9789188827890

Mörkt vatten

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-08-03
237
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På Wall Street Journals och USA Todays bestsellerlistor!

Kroppen sjönk snabbt ner i vattnet. Liket skulle bli liggande där ostört i många år, men uppe på land hade mardrömmen bara börjat

När kriminalkommissarie Erika Foster får tips om att avgörande bevismaterial i ett stort narkotikamål finns gömt i ett nerlagt stenbrott i Londons utkanter, fattar hon beslut om att det ska genomsökas. Polisen lyckas hämta upp narkotikan från det djupa bottenslammet, men de hittar även skelettet efter ett barn. Skelettet kan snabbt identifieras och man konstaterar att det är kvarlevorna efter sjuåriga Jessica Collins flickan som skapade stora rubriker när hon spårlöst försvann tjugosex år tidigare.

När Erika försöker pussla ihop ny bevisning med gammal upptäcker hon en familj som bär på hemligheter och en kriminalkommissarie som plågas av ett tidigare misslyckande med att lösa fallet. En man som bott intill stenbrottet och som dött under mystiska omständigheter är ännu en ledtråd i utredningen..

Är den misstänkte någon i den närmaste kretsen? Någon eller några vill inte att fallet ska bli löst. Och de är beredda att göra vad som helst för att hindra Erika från att få fram sanningen.

Jag älskade, älskade, älskade den här romanen och Erika Foster är tveklöst mitt slags hjältinna. Hon är smart, uthållig, omedelbar och hängiven ... Romanen var tät, suggestiv och förhäxande. Jag KAN INTE VÄNTA på nästa bok i serien. - Angela Marsons

Fängslande från början till slut! Flickan i isen griper tag i oss redan på första sidan och släpper aldrig taget medan vi följer den storartat tecknade kommissarie Erika Foster under hennes oförsonliga jakt på en av den samtida kriminallitteraturens mest skräckinjagande mördare. - Jeffery Deaver

Robert Bryndza har tidigare skrivit bästsäljande romantiska romaner. Flickan i isen inleder hans kriminalromanserie om kommissarie Erika Foster och blev en internationell bestseller. Bryndzas böcker har översatts till 28 språk och sålts i över tre miljoner exemplar. Han är brittisk medborgare och bosatt i Slovakien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mörkt vatten
 2. +
 3. Dödliga hemligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dödliga hemligheter av Robert Bryndza (häftad).

Köp båda 2 för 483 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkt vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Bokhyllaniskuggan, 15 december 2021

  ❥ Recension

  Del 3 i serien om Erika Foster.

  Ännu en välskriven deckare av Robert Bryndza! Jag var fast från första kapitlet. Det är ett spännande och otäckt fall som de välbekanta teamet ska lösa och det blir ett kärt återseende. Med skicklig dramaturgi, detaljerat beskrivna omgivningar och intressanta karaktärer blir det en spännande läsupplevelse.

  Upplösningen är överraskande och vissa detaljer i den gör mig besviken. Men på det stora hela en bra deckare! J... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Bryndza