Bitter medicin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2018-09-18
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
392 g
SAB
Hc
ISBN
9789188857958
Bitter medicin (häftad)

Bitter medicin

(2 röster)
Häftad Svenska, 2018-09-18
217
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I bakgrunden fortsatte Barry White sjunga och allt kändes surrealistiskt. En stark arm slet Jens huvud bakåt och höll det i ett skruvstäd. En annan hand tvingade upp munnen och Jens kände en vattenslang stickas ner i halsen. Vattentrycket ökade och precis när han fått en kallsup upphörde tortyren.
Bitter medicin är en verklighetsbaserad kriminalroman som handlar om den internationella illegala industrin av förfalskade och piratkopierade läkemedel. En verksamhet som omsätter ofantligt mycket mer pengar än den totala narkotikahandeln i världen. Läsaren får också följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet. Boken skildrar också kvinnors kamp och utsatthet i yrkeslivet i kölvattnet på MeToo-rörelsen. Mycket i boken är självupplevt av författarna och ger en del svar på den negativa utvecklingen av Svensk Polis.
GELA FORSELL är utbildad jurist och har jobbat som polis i tjugotre år och senast som poliskommissarie vid Nationella operativa avdelningen (NOA).
ANDERS BURÉN har fyrtio års erfarenhet som polis. Han har arbetat som utredare, spanare och med kriminalteknik. I åtta år var Anders operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm. Med ansvar för avancerad spaning och hemliga tvångsmedel.
Båda har varit operativa i kampen mot den internationella organiserade brottsligheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bitter medicin
  2. +
  3. X

De som köpt den här boken har ofta också köpt X av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Kall korruption

    Gela Forsell, Anders Burén

    Håkan hade inte sett skytten. Det enda han visste var att han var jagad av någon med dödligt uppsåt. Han hade inte sett kulorna komma, vilket förmodligen inte heller spelat någon roll, då han ändå inte haft tid att reagera. Kall Korruption är en v...