Samtal från en ängel (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2020-09-07
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Christina Norrman
ISBN
9789188901774
Samtal från en ängel (ljudbok)

Samtal från en ängel Ljudbok

(159 röster)  |  Läs 12 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-07

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Suverän spänningsroman omöjlig att lägga ifrån sig.

På ett flygplatscafé på JFK i New York krockar Madeline och Jonathan så att de tappar allt de har i händerna. Ilskna och frustrerade plockar de upp sina saker från golvet och i förvirringen råkar de förväxla sina mobiltelefoner. När de upptäcker misstaget är de 10 000 kilometer ifrån varandra. Hon är blomsterhandlare i Paris, och han restaurangägare i San Francisco.

Innan de har bestämt hur de ska byta tillbaka telefonerna kan de inte motstå frestelsen att tjuvkika in i varandras digitala liv. Var för sig börjar de undersöka innehållet på den andres telefon och sakta blir de alltmer besatta av varandra, vilket leder till en oväntad upptäckt: Deras öden är sammanlänkade av en hemlighet de bägge trodde var begravd för evigt ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Samtal från en ängel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow!
  -, 15 november 2022

  Wow! så bra den här boken är. Kunde inte sluta lyssna.

 2. Spänning
  -, 18 mars 2022

  Kärleksroman som slutade som deckare. Spännande kombo.

 3. Som en film
  -, 10 februari 2022

  Det börjar som en kärlekshistoria och slutar som en deckare. Personerna hinner knappast träffas innan kärlek uppstår, personernas relation är inte riktigt trovärdig. Sen plötsligt är de båda indragna i att leta efter en försvunnen flicka. Jag upplever att boken känns som en film som bygger på en bok, många händelser utan djup och tunn avskalad personuppbyggnad. Men den är lätt att lyssna till tack vare Jonas Malmsjö nyanserad berättarröst.

 4. Spännande
  -, 10 oktober 2021

  En bra bok redan från början till slut. Kunde knappt sluta lyssna.

 5. Bra!
  -, 1 oktober 2021

  Boken var bra. Storyn skilde sig mycket mot hur jag trodde att den var på väg. Plus i kanten för det! Intresset hölls uppe till slutet av boken.

 6. Tunn, osannolik och förutsägbar
  BiblioteKarin, 10 september 2021

  När många gett högt betyg till en bok och den också fått pris brukar jag inte bli besviken. Men det här är en bok utan spänning och med så osannolika vändningar att det är bortom all reson.
  Jag lyssnar till slutet för att jag tänker att det kanske kommer en slutknorr som gör boken så fantastisk som andra läsare tyckt men icke¿ slutet är förutsägbart och tråkigt. Jag kommer inte ge den här författaren fler chanser.

 7. Spännande handling.
  -, 22 augusti 2021

  Bra skriven. Realistisk. Lätt att följa handlingen. Rekommenderas. Rak handling.

 8. Osannolik och krystad historia
  Hasse Mull, 15 juli 2021

  Iden med utbytta telefoner är inledningsvis bra men författaren lyckas inte göra det till en bra handling. Istället blir det en många gånger en krystat osannolik historia där märkliga saker inträffar utan förklaring och alldeles för många trådar hänger lösa. Jag kan ju inte ge bara 1 stjärna för jag lyssnade ju på hela boken så det blir en svag tvåa.

 9. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 januari 2021

  Guillaume Musso - Samtal från en ängel - Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken gillade jag verkligen. Fick tips om den i en av bokgrupperna som jag är med i på Facebook. Och det är inte ofta som jag läser franska författare, så det var kul som omväxling. Den började lite som en feelgoodbok, övergick till att vara en roman, och sen blev den mer en spänningsroman, för att avslutas som en riktig deckare/thriller. Och den utspelar sig både i Frankrike, England, och USA. Jag varvade att läsa o... Läs hela recensionen

 10. Svårt att släppa
  -, 3 januari 2021

  Spänning och romantik i samklang

 11. Spännande
  -, 3 december 2020

  Väldigt bra bok, spännande det händer saker hela tiden. Rekommenderas.

 12. Välskriven, annorlunda och gripande berättelse
  Kim M. Kimselius, 7 november 2020

  En helt underbar bok. Annorlunda, fängslande, härliga personporträtt och en oväntad vändning i slutet. Med andra ord en perfekt bok.

  Berättelsen börjar med att Jonathan och Madeline är helt upptagna av sina telefoner när de hastar fram på flygplatscaféet på JFK i New York. Självklart krockar de med varandra. De skäller ut varandra och ger varandra skulden, medan de plockar upp utspridd mat och dryck, samt mobiltelefoner.

  När de upptäcker att de har råkat förväxla sina mobile... Läs hela recensionen

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso