Bikupan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-08
Upplaga
1
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Marianne Tufvesson
Originaltitel
Here Is the Beehive
SAB
Hce
ISBN
9789188979209
Bikupan (inbunden)

Bikupan

Inbunden Svenska, 2020-09-08
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
"Det hände,

om igen

och

om och om igen.

Ihop

itu.

Förälskelse

förtvivlan.

Intrasslad

isärdragen."

 

Ana och Connor är båda gifta men har träffats i smyg under flera år. Hotellrum, helgresor, snabbt raderade sms, våldsam passion blandat med känslan av svek. Men sedan händer det otänkbara, Connor dör i en olycka och Ana står ensam kvar med hemligheten och minnena av deras uppslukande kärleksaffär. I sin förtvivlan ser hon inget annat val än att närma sig den enda andra människan i världen som delar hennes förlust: Connors fru Rebecca.

I Bikupan befinner vi oss mitt i skärningspunkten mellan två äktenskap. Det är en intim berättelse, skriven på Sarah Crossans oefterhärmliga fria vers, som bit för bit blottar en rå kärna av kärlek, sorg och besatthet. En unik läsupplevelse som går rakt in i hjärtat.

"Fängslande och vackert skildrat" - The Sunday Times

"En av våra mest originella författare ... Crossan har nästan skapat ett helt nytt sätt att skriva sina romaner, som är hennes och enbart hennes." John Boyne

Sarah Crossan har tagit emot flera litterära priser för sina ungdoms böcker och undervisar i kreativt skrivande. Bikupan är hennes första roman för vuxna läsare.

 
Visa hela texten

Fler böcker av Sarah Crossan

Bloggat om Bikupan