Lycka till med resten av livet : varför helt okej är bra nog (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (138.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabel Boltenstern
Utgivningsdatum
2020-05-18
Förlag
Mondial
ISBN
9789189061903

Lycka till med resten av livet : varför helt okej är bra nog Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-18

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I dagens samhälle är framgång lika med prestation vill du komma någon vart i livet måste du jobba hårt. Det är lätt att tappa bort sig själv i en vardag så fullspäckad att man inte hinner reflektera över vad man faktiskt gör, och allt fler kvinnor bryts ner av samhällets skyhöga förväntningar. Men vi behöver inte ha det så här. Det går faktiskt att skapa lugn i vardagen trots att världen går på högvarv. Det går att minska stressen och ändå leva ett spännande liv. Och det går att vara produktiv utan att bränna ut sig.

I Lycka till med resten av livet ger Isabel Boltenstern dig de verktyg du behöver för att leva hållbart. I 10 träffsäkra kapitel ringar hon in de utmaningar vi möter dagligen i form av maktstrukturer och orimliga krav och lär oss hur vi kan hantera stress, prestationsångest och dåligt samvete på ett mer konstruktivt sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Lycka till med resten av livet : varför helt okej är bra nog. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan rekommendera alla att läsa denna bok
  Ida, 5 mars 2024

  Har läst boken två gånger och ska nu även lyssna på den. 10/10

 2. Bästa boken som har skrivits om utmattning
  -, 20 mars 2022

  Denna bok är den bästa någonsin!!! Isabel tar upp hur det verkligen är att råka ut för en utmattning/depression! På ett ärligt sätt. Jag vet att denna bok kommer att vara till stor hjälp för er som är på väg, er som är, och vi som har haft en utmattning! Tack tack tack för denna bok Isabel.

 3. En av dem bättre böckerna
  Jag, 3 september 2020

  Bra reflektioner och behaglig att lyssna på. Hon lyfter många viktiga aspekter i dagens samhälle och dess hets kring det som alla borde läsa eller lyssna på.

 4. Jätteviktig bok!!
  -, 29 augusti 2020

  Äntligen en bok som problematiserar det sjuka samhället vi lever i och hur det påverkar vårt mående, leder människor in i utmattning, stress och ohälsa. Läs läs läs!!

 5. Ett måste för alla duktiga flickor och alla omkrin
  -, 12 juni 2020

  Fantastisk

 6. Tack helt enkelt!
  -, 1 juni 2020

  Tack helt enkelt. Detta var precis vad jag behövde
  .

 7. Tack för att stryka måsten, bara få vara och ha so
  -, 21 maj 2020

  Jag älskar boken! Lyssnade klart på två dagar och är så otroligt tacksam och stolt över Isabel som delar med sig av allt det där obekväma - för det ger verkligen igenkänningsfaktor som gör boken relaterbar och som gör att man känner sig mindre ensam. Den blir så hoppfull för de som är där nu och för den som är ur det och håller på att läka hjälper boken en att se hur långt ens egen utveckling har gått. Tack för att stryka måsten, bara få vara och ha som mening med livet att må bra och skratta mycket!

Visa alla 7 recensioner