En natt i Logtown City (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-26
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189191846

En natt i Logtown City E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-03-26
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Samtidigt som polisen gör sitt största gripande någonsin, när de tar en ökänd försvarsadvokat, drar ett brutalt råskinn fram genom staden som en enmansarmé. Ingen vet vem han är eller vad han har för mål, bara att han måste stoppas innan han gör allt för stor skada.

En erfaren förhörsledare kallas in från sin semester för att bistå i båda utredningarna, samtidigt som en maskerad brottsbekämpare gräver i den undre världen i jakten på ledtrådar.

Under en och samma natt korsas deras vägar i en värld där varulvar, superhjältar och korrumperade poliser samsas om utrymmet i Logtown City.

En natt i Logtown City är Daniel Anderssons debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En natt i Logtown City. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Avsevärt bättre än jag någonsin förväntat mig
    Andie Lindskog, 10 december 2021

    Det här är avsevärt bättre än jag i min vildaste fantasi hade förväntat mig.
    Det här är en urban fantasy, med inslag av varulvar och superhjältar. Egentligen är jag inte någon fantast av varulvar och liknande varelser, och när det gäller superhjältar är nog min passion för sådana karaktärer oftast begränsad till animerade filmer. Likaså känner jag att det brutala våldet i den här boken är i nivå med det filmregissören Quentin Tarrantino åstadkommer, och det brukar i min smak vara för myc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniel Andersson