Välgöraren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (202.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ulrika Stenhammar & Lovisa Ling (del 5)
Inläsare
Disa Östrand
Utgivningsdatum
2021-10-15
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318298
Välgöraren (ljudbok)

Välgöraren Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En ung kvinna hittas död på ett hotellrum mitt i centrala Stockholm. Det visar sig vara Thea Bergman, en lovande artist på Starsome records dit Lovisa Ling just har headhuntats efter sin utbrändhet. Lovisa kämpar för att leva upp till sina egna och andras krav samtidigt som hennes partner Ulrika Stenhammar, utredare vid Stockholmspolisens avdelning för grova brott, inte vill annat än att börja jobba igen efter sin föräldraledighet. Mordet på Thea drar in Lovisa i en farlig värld av hemligheter och jakt på stjärnstatus, medan hon glider allt längre från Ulrika - som bestämmer sig för att agera efter vad hennes hjärta anser vara rätt.

Välgöraren är en kriminalroman som handlar om bekräftelse men också om rädsla för det okända. Det är den femte delen i serien om Ulrika Stenhammar och Lovisa Ling.

"Caroline Engvall har en läskigt bra förmåga att avslöja samhällets baksidor, och göra det trovärdigt." Nils Scherman, Svenska Deckarakademin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Välgöraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 augusti 2022

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Välgöraren av Caroline Engvall, är den femte boken i serien om Ulrika Stenhammar och Lovisa Ling. Jag har läst alla dom fyra tidigare böckerna i serien, och även flera andra böcker av författaren, och jag har tyckt mycket om dom alla. Jag tyckte även om den här boken, även om jag kanske inte tyckte att den var riktigt lika bra som dom tidigare böckerna.

 2. Spänning på hög nivå!
  -, 2 november 2021

  En mycket spännande bok om två kvinnor, Ulrika och Lovisa, som vi får följa både i vardagen och inte minst genom deras spännande yrken. Ett högt tempo som vanligt i Carolines böcker och ändå får man insikter om olika samhällsproblem. Rekommenderas!

 3. Wow! Caroline gör det igen
  veronicas_bok_bak_liv, 22 oktober 2021

  En ung kvinna hittas död på ett hotellrum mitt i centrala Stockholm, det är den lovande artisten Thea Bergman. Lovisa har precis börjat jobba på Starsome rekords där Thea är anlitad. Mordet på Thea drar in Lovisa i en farlig värld och hennes partner Ulrika som är utredare hos polisen längtar att få börja jobba efter sin föräldrarledighet. Ulrika kan inte låta bli att dras in i fallet trots att hon inte ska¿.

  Wow! Jag vet inte hur caroline gör eller hur hon lyckas gång på gång¿. men h... Läs hela recensionen

 4. Spännande
  -, 15 oktober 2021

  Bra intressant modern story. Som alltid välskriven och trovärdig! Caroline Engvall är en bra och påläst författare. Läs!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall