Tarot 78 svar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2002-12-01
Förlag
Mandala
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
285 g
ISBN
9789189374034
Tarot 78 svar (häftad)

Tarot 78 svar

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2002-12-01
129
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Allt i en bok för möjligheten att ställa en fråga, dra ett kort ur leken, slå upp det kortets betydelse och få direkt vägledning.

Syftet med den här boken är att du ska kunna dra ett kort inför en frågeställning och få svar direkt, eller att dra ett kort för att se vad som finns närmast dig, nästa händelse i livet, genom endast ett kort.

I den här boken finns alla 78 korten uppdelade i olika grundstrukturer, i de olika sviterna och stora Arkanan. Varje kort har ett grundsvar och även svar på olika frågor, för din arbetssituation, kärleken, ekonomin, hälsan och din andliga utveckling.

Den här boken passar bra till dem som är nyfikna på Tarot och snabbt vill ha enkla lösningar, d.v.s svar direkt. Den passar också för dig som redan tolkar Tarot för att se korten ur nya perspektiv.

En stjärna eller direkt vägledning via ett kort.

Författaren Ylva Faith Trollsveden, heter numera Trollstierna. Hon är född i Boden 1959, arbetar heltid med Tarot, kristaller, astrologi och medial vägledning bl.a. Genom egna spålinjer. Hon har tidigare utkommit med flera böcker om Tarot och andra ämnen som spådomskonst och kristaller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tarot 78 svar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bara hjälpmedel
  Maria, 8 december 2017

  bra bok. Beskriver varje kort och den är lätt att förstå. Bra att ha tillhand när man börjar med tarot

 2. Tarotbok
  Mimmi (Norrköping), 9 augusti 2016

  Perfekt enkel bok med alla kortens tolkningar. Passar dig som vill få svar direkt, dra ett kort och slå upp tolkningen i boken. Enkel att ta med.

 3. Lättförståelig och intressant
  E, 28 november 2011

  Lättläst bok som är lätt att slå i och enkel att använda. Den är tänkt som ett facit till den som inte har tiden/intresset att lära sig alla 78 tarotkortens betydelser eller om man bara är nyfiken. Underhållande för den som bara vill spå och läsa svaret direkt, men också ett prefekt komplement om man redan är duktig och vill fördjupa sig i korten eller få tips på andra aspekter i sina tolkningar.

  Jag rekommenderar den verkligen till alla som har det minsta intresse för tarot eller är... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Tarot 78 svar