Sorteraren (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skogsånger (del 1)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2022-10-03
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189429307
Sorteraren (häftad)

Sorteraren

Häftad Svenska, 2022-10-03
129
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under den mörka vattenspegeln ligger en välbevarad hemlighet. Sjön har tjänat Sture väl.
Nu är det dags att lämna det dubbelliv han levt hela sitt vuxna liv. Han har med visst vemod beslutat gå i pension. Ett val som innebär att lämna tillvaron som sorterare.
Han har aldrig tvekat inför uppgiften att sortera bort det ruttna från samhället. Men det har ställt stora krav på att alltid ha kontroll. Aldrig lämna något åt slumpen.
Sture inser snart att han fått ett nytt problem som behöver lösas. Ett problem han inte kunnat förutse men som kan vända upp och ner på allt.den mörka vattenspegeln ligger en välbevarad hemlighet. Sjön har tjänat Sture väl.
.

Författaren Tina Robertsson började rita sagor redan innan hon kunde skriva. Hon läste allt hon kom över så fort hon kunde stava sig igenom en bok. Drömmen som barn var att bli författare.
Livet tog dock en annan riktning. När barnen blev stora fick Tina frågan om vad hon helst av allt ville göra, nu när hon kunde lägga fokus på sig själv. Då kom idén att gå en skrivkurs på Mullsjö folkhögskola under sommarsemestern. Där förstod hon att skrivandet var det som saknades i hennes liv och att det fanns många historier inom henne som ville ut. Hon skriver spänning, men också noveller, gärna med övernaturliga inslag.
Tina bor i en villa strax norr om Stenungsund och har två vuxna söner. Hon har tillbringat största delen av sitt yrkesliv inom kemiindustrin som driftstekniker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sorteraren
  2. +
  3. Isbrytare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Isbrytare av Kristina Ohlsson (pocket).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tina Robertsson

  • Minna - vägen ut

    Tina Robertsson

    E-novell: Minna. Minnas uppväxt med mamma och styvpappa Olle var tuff. Trots att hon bara var sju år hade hon lärt sig att vuxna var både irrationella och våldsamma. Av en slump hittade hon en liten tavla som skänkte tröst genom sitt levande motiv...