Drömjobbet : hur du får det och klättrar vidare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2023-03-09
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 8 mm
Vikt
184 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789189743489
Drömjobbet : hur du får det och klättrar vidare (häftad)

Drömjobbet : hur du får det och klättrar vidare

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-03-09
216
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Att vara framgångsrik på jobbet är måhända inte hela vägen till lycka, men om man har ambition att ta sig fram i arbetslivet bör man förstå vad som krävs. Det är viktigt att kunna läsa av både de uppenbara och mindre uppen bara koderna. För vissa är dessa koder enkla och de förstår intuitivt hur de ska ta sig fram. För andra är det svårare och de ser inte vad de bör korrigera.

Den här boken vänder sig till dig som vill göra bra ifrån dig under anställningsprocessen och till dig med vidare karriär ambitioner när du väl är på plats. Boken vill ge djupare förståelse för vad som värdesätts från arbets givarens sida och vad som krävs för att ta sig vidare till mer ansvarsfulla posi tioner. Den ger handfasta råd för hur du når framgång och undviker misstag, och hur du kan visa upp ditt bästa jag med integritet, energi och entusiasm.

Anna Edward har arbetat som legi timerad psykolog och person bedömare i 30 år och drivit  konsult bolag som genom för assessments i över 25 år. Hon har under årens lopp genomfört tusentals bedömningar av kandi dater till olika chefs- och specialistbefattningar över stora delar av världen. Hennes erfarenhet från olika typer av bolag har gett förståelse för vilka som lyckas i karriären och vad som ur skiljer dem från andra. Flera gånger har hon reflekterat över hur mycket bättre kandidater skulle kunna prestera med vissa enkla korrigeringar. Med den här boken vill hon dela med sig av sin kunskap och hjälpa fler att nå längre. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Drömjobbet : hur du får det och klättrar vidare
 2. +
 3. Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för e... av Ellinor Sirén (inbunden).

Köp båda 2 för 475 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Drömjobbet : hur du får det och klättrar vidare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra Råd
  Jobbsökaren, 28 maj 2023

  Fick mig verkligen att tänka till kring hur jag skall bete mig på min nästa intervju. Bra och konkreta råd. Känner mig mycket bättre förberedd.
  Jobbsökare

 2. Boken hjälpte mig landa ett toppjob.
  Rogert, 30 april 2023

  Mycket goda råd och tips jag inte reflekterat över under tidigare arbetsintervjuer. Anna vet vad som är viktigt och berättar det på ett koncist sätt.

 3. Många goda råd!
  Tanja SJÖBOM, 14 april 2023

  Väldigt givande och intressant bok, som kan rekommenderas till alla arbetssökande. Boken innehåller många goda tips. Jag ångrar inte köpet!

Visa alla 3 recensioner