Jag ska se till att barnen hatar dig ? en sann berättelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nermina Petterson
Utgivningsdatum
2023-03-28
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189812277

Jag ska se till att barnen hatar dig ? en sann berättelse Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-28

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Detta är min personliga berättelse om kampen om mina barn. En plågsam kamp där jag gradvis mister barnen och om den långa resan tillbaka. Det här är en bok om att överleva som utmanövrerad förälder och att aldrig någonsin ge upp oavsett hur hopplöst det än ser ut. Det är en resa om att hantera krisen att mista sina barn och samtidigt kämpa för att få socialtjänst, familjerätt och domstolar att förstå vad som egentligen sker bakom de stängda dörrarna - och varför mina barn säger att de hatar mig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Jag ska se till att barnen hatar dig ? en sann berättelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Föräldraalination
  PAS, 16 augusti 2023

  En mycket bra beskrivning av Umgängessabotage. Detta har drabbat mig som nära anhörig. Vi måste se till att detta kommer upp i media , att en förälder kan skada barn för all framtid. Det är psykisk misshandel.

 2. Rekommenderas
  Gabi, 14 augusti 2023

  Hjälper en i liknande position att inte känna sig ensam och få en större förståelse. Denna bok blev lite som en terapi för mig där olika vinklar lyfts. Rekommenderas

 3. Mycket bra bok om föräldraalienation!

  Lovisa beskriver fantastiskt bra hur hon fick kämpa för att få träffa sina barn när hon var utsatt för den svåraste formen av alienation.

  Det finns olika grader av alienation vilket hon redogör i slutet av boken. Hoppas socialtjänst, familjebehandlare etc. tar till sig denna problematik som är mkt vanligare än vad man tidigare trott.

  Tror många barn skulle kunna få hjälp med att inte få ett svartvitt tänkande efter att deras föräldrar separerat om man har förståelse kring ... Läs hela recensionen

 4. Pappa utan barn!

  Jag kände igen mig genom hela boken och jag plöjde igenom den på två dagar. Den beskrev på ett tydligt och enkelt sätt vad PAS (parental allination syndrom) är. Hade jag läst den då det begav sig för mig så hade jag valt en annan väg. Men dessvärre blev jag övertalad att inte gå via tingsrätten av både BUP, familjerådgivningen och en socialtant. I det stora hela så kan jag varmt rekommendera denna bok om man befinner sig i en PAS-situation. Å det finns många bra tips på hur man ska tänka och agera i olika situationer.

 5. Precis vad jag behövde höra
  A, 21 maj 2023

  Boken beskriver så väl hur det kan vara att förlora sina barn successivt och hur man står maktlös kvar, mot sina barns ena förälder, mot socialtjänsten och samhället i stort. Trots detta ger den förståelse och hopp.

 6. Personlig berättelse om psykisk barnmisshandel
  Sigrid, 10 april 2023

  En mycket drabbande och tidvis skrämmande personlig berättelse som tydligt åskådliggör en psykisk barnmisshandel i samband med en skilsmässa. En mycket angelägen bok om en problematik som tyvärr förekommer alltför ofta, men ändå inte uppmärksammas tillräckligt mycket.

 7. Stark historia men...
  -, 9 april 2023

  Stark och berörande historia men upprepningarna av orden "denna/dessa", "beteende", "absurd situation¿" blir ganska snart till ett irritationsmoment, tyvärr.

Visa alla 7 recensioner