Med mina egna ögon sett (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2017-10-13
Upplaga
1
Förlag
Solvändan Förlag
Översättare
Christer Söderholm
Originaltitel
A través de mis ojos pequeños
Dimensioner
210 x 142 x 13 mm
Vikt
275 g
SAB
Hce
ISBN
9789198373738
Med mina egna ögon sett (häftad)

Med mina egna ögon sett

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-10-13
169

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
En underbar berättelse om vänskap, kärlek och framgång beskriven genom en ledarhunds egna ögon.

Cross är en glad och busig ledarhund. Mario är en ung blind man som vill leva ett bra liv. Tillsammans bildar de ett oskiljaktigt par.

Boken berättar med humor Cross? resa genom livet tillsammans med sina tvåbenta vänner. Emilio Ortiz vet vad han berättar för han har egen ledarhund, Spock, som nästan är lika busig som Cross. En bok att läsa både med och utan hund.

Egentligen innehåller boken två berättelser, dels hunden Cross' busiga liv, dels hans blinde husses längtan efter kärlek och vänskap och att slippa bli betraktad som annorlunda.

Emilio Ortiz är en spansk författare från Vizcaya. På grund av en tilltagande synnedsättning är det tack vare dator och blindskriften braille som det blev möjligt för honom att fortsätta skriva, också efter det att han blivit helt blind. Emilio Ortiz har fått flera utmärkelser, bland annat av den spanska föreningen ANADE som uppmärksammar duktiga konstnärer och författare med olika typer av funktionsnedsättningar. Hans bok Med mina egna ögon sett sålts i över 40.000 ex i sitt hemland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Med mina egna ögon sett
 2. +
 3. Massage

De som köpt den här boken har ofta också köpt Massage av Feiyu Bi (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Med mina egna ögon sett. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs den!
  Kim M. Kimselius, 8 maj 2018

  En underbar bok för alla hundälskare, men även för dig som inte är förtjust i hundar. Det här är en charmig berättelse om världen sedd utifrån en ledarhunds ögon.

  Vi får följa hunden Cross från det han utbildas, tills han träffar sin nya husse och följa livet han får efter det.

  Eftersom jag är en stor hundälskare tog jag den här boken till mitt hjärta. I början flyter inte språket på så bra, men allteftersom översättaren har kommit in i berättelsen blir språket mer fängsland... Läs hela recensionen

 2. Charmig och gripande
  Kaffeläsaren, 3 januari 2018

  Cross är en glad och busig ledarhund. Mario är en ung blind man som vill leva ett bra liv. Tillsammans bildar de ett oskiljaktigt par.
  Med mina egna ögon sett är en charmig historia om golden retrievern Cross, som är ledarhund åt sin husse Mario. Historien berättas ur Cross perspektiv, vilket gör det väldigt roligt, det känns ovanligt och som ett smart drag. Vi för följa paret, från sin första träff på utbildningen på skolan tills de lämnar varandra när Cross är gammal. Det är en rörande ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner