Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2021-10-31
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 7 mm
Vikt
113 g
SAB
Dok
ISBN
9789198660999
Miljoner dörrar : tankar om att navigera i en komplicerad värld (häftad)

Miljoner dörrar : tankar om att navigera i en komplicerad värld

Häftad, Svenska, 2021-10-31
184
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi lever i en komplicerad värld där vi dagligen måste göra val, fatta beslut och förväntas ha åsikter om både stort och smått. Samtidigt dränks vi i information - ofta motsägelsefull - ibland direkt felaktig och falsk. Hur navigerar man i en sådan värld?

Den här boken är en betraktelse kring vår fria vilja och de val vi gör i livet. Den serverar inte några enkla lösningar eller slutgiltiga svar. Med författarens egna erfarenheter som grund, förs läsaren igenom tankemässiga labyrinter bearbetade genom forskningsvärldens analytiska, ifrågasättande, men också ödmjuka, tankesätt. 

Rätt verktyg och förutsättningar ger oss alla möjligheten att studera världen och oss själva på ett konstruktivt sätt och därigenom - i alla fall lite oftare - välja de dörrar som leder till en bättre väg för oss själva och våra medmänniskor.

 

Bio

Per Hiselius har en Ph.D. i Teknisk Akustik och en M.Sc. i Teknisk Fysik, från Lunds Tekniska Högskola. Idag jobbar han som chef inom mjukvara på Sony i Lund.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Miljoner dörrar : tankar om att navigera i en komplicerad värld
  2. +
  3. Vi blir det liv vi lever : en berättelse om ödet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi blir det liv vi lever : en berättelse om ödet av Svend Brinkmann (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »