Den gömda Inkastaden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Theo-och Ramonaserien (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Asta Kamma August
Utgivningsdatum
2017-09-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711786307
Den gömda Inkastaden (ljudbok)

Den gömda Inkastaden Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det som börjar såsom en vanlig turistresa till den mytomspunna ruinstaden Machu Picchu, förvandlas i en handvändning till en kamp på liv och död för Theo och Ramona, när de av ödets nyck förflyttas tillbaka i tiden, till 1500-talet. Den tid då det starka Inkariket är i upplösning på grund av att conquistadorerna invaderat landet och dödar inkafolket på jakt efter gyllene skatter.

1997 gjorde Kim M. Kimselius dundersuccé med debutboken Tillbaka till Pompeji. Boken sålde snabbt slut i stor upplaga och har alltsedan dess varit efterfrågad av läsarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den gömda Inkastaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Asta August levandegör huvudpersonerna
    Kim M. Kimselius, 9 oktober 2017

    Trots att det är jag som är författaren till boken kan jag inte låta bli att tala om hur mycket jag tycker om ljudboken. Asta August levandegör huvudpersonerna, samt de andra karaktärerna och håller även mig fångad, trots att jag vet vad som kommer att hända. Inte visste jag att min bok var SÅ bra! Tänk vad viktigt det är att boken får rätt inläsare. En stor eloge till Asta August för den förträffliga inläsningen. Tack så mycket, Asta! Kram från författaren Kim M Kimselius <3 <3 <3

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kim M Kimselius