Engelsk höst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (75.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2018-11-06
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726094565
Engelsk höst (ljudbok)

Engelsk höst Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-06

Styckköp

65

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
'Vet du vad Oskar, nu räcker det här. Ja, faktiskt, sade hon och tittade ut över den småsnackande och hopsjunkna klassen, nu har jag nått min gräns. Snabbt samlade hon ihop de två böcker hon lagt på katedern vid lektionens början, stoppade ner dem i sin portfölj, klämde fast portföljen under ena armen och marscherade ut ur klassrummet.'

En grå höstdag får Lena nog. Hon går med bestämda steg till rektorsexpeditionen och säger upp sig, med siktet inställt på att förändra sitt liv. Hon får snart anställning som hushållerska hos paret John och Frieda Williams, i vad som beskrivs som ett charmigt hus på den engelska landsbygden. När Lena kommer fram visar sig dock verkligheten vara en helt annan, den vackra höst hon önskat sig blir inte som hon tänkt när hon tillsammans med den stingslige trädgårdsmästaren George blir indragen i husets mysterier.

Anna Sundbeck Klav är en uppskattad och återkommande författare av följetonger med både hjärta och hjärna för svenska veckotidningar. Hennes feel-good berättelser är fulla av orädda hjältinnor som inte är rädda att ge sig ut på äventyr och ta itu med vad som än ställs framför dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Sundbeck Klav