Allt vi vill ha - erotisk novell (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
LUST
Utgivningsdatum
2020-03-13
Förlag
LUST
ISBN
9788726445428
Allt vi vill ha - erotisk novell (e-bok)

Allt vi vill ha - erotisk novell (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-13

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Är du säker prinsessan?" Han mumlade orden mot hennes läppar samtidigt som han backade henne längre in i rummet och låste dörren efter dem.
Mariella, Alexander och Jakob har varit oskiljaktiga sedan sandlådan. Men allt kan de väl inte göra tillsammans, eller? När Mariella och Alexander ligger med varande under balnatten skakar det om deras lilla triangel. Och nu, på Mariellas egen bröllopsdag, står inte någon av dem vid hennes sida. Hon vet varför. Hon minns sveket. Men hur ska hon klara sig utan dem i livet? Måste man välja? Kan man ha kakan och äta den samtidigt?
Allt vi vill ha är en romantisk, erotisk berättelse om starka känslomässiga band som tiden inte biter på, och om konsten att skapa sin egen lycka.

Maria Aguero vill med sina noveller väcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa med ångande passion och där hemliga drömmar blir uppfyllda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Aguero

  • En natt att minnas - erotisk novell

    Maria Aguero

    "Jag brukar inte göra så här, sade han med hes röst. Men jag kunde inte låta bli." När Willa knackar på ett stort hus för att låna telefonen i regnovädret, träffar hon på den stilige Rowan. Deras intuitiva kemi blixtrar i natten och i stundens het...

  • Tacos med extra twist - erotisk novell

    Maria Aguero, Alicia Heart

    "Micke nickade jakande och tog en klunk vin. Sedan räckte han Ruslan en liten dosa. 'Jag tänkte att vi kunde ha lite kul. Hon vet att jag kan sätta igång den när som helst och är på helspänn. Men det vore roligare om det var du som fick leka lite ...