Spritsmugglarens julafton och nio andra julnoveller (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (96.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2020-11-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726754858
Spritsmugglarens julafton och nio andra julnoveller (ljudbok)

Spritsmugglarens julafton och nio andra julnoveller (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-23

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Julen är en högtid som kommer med många känslor, och det är precis vad Katarina Mazetti gestaltar i denna underbara novellsamling. I tio noveller, som samtliga tar avstamp i temat jul, skildrar hon många av de olika känslor och situationer som högtiden för med sig.

Bland annat får du som läsare ta del av ett grannskap som oväntat finner varandra i tvättstugan, en morsa som plötsligt julstrejkar, ett par som saknar pengar men offrar allt för julafton, en kvinnan som desperat försöker skapa en Downton Abbey-jul och såklart ... doppet i den heta grytan.

Katarina Mazetti (1944-) är en svensk journalist, författare och lärare. Hon har skrivit mängder av böcker inom olika genrer, allt från deckare, humor och kåserier till skönlitteratur och barn- och ungdom. Hon har nominerats till flera priser, såsom Augustpriset, och 1996 tilldelades hon Västerbottens-Kurirens kulturpris, 2007 författarstipendium från Svenska Akademien samt 2011 Piratenpriset. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven av förlaget Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Mazetti