Livet vi skapade (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728498675
Livet vi skapade (e-bok)

Livet vi skapade E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-01-04

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En storslagen roman om livslång kärlek, ett oförlåtligt svek och att våga möta det livet ger en.

Charlottendahl slott 1905. Pigan Maria har efter en misslyckad trolovning gett upp allt hopp om kärlek och giftermål. För att slippa dramatiken som män för med sig väljer hon i sin hjärtesorg att dedikera livet åt arbetet hos grevefamiljen Adelstedt, men ett oväntat möte förändrar allt ...

Prins Edward är sommargäst på slottet och får genast upp ögonen för Maria. Prinsen kommer dock med ett rykte och verkar inte heller vara den gentleman han bör vara. Om något ställer han mest till det för Maria som inget hellre vill än att han ska ge sig av. Men när det uppstår känslor som Maria inte kan blunda för ställs hon inför ett mödosamt val - är det värt att riskera det trygga livet på Charlottendahl för en förbjuden kärlek med en prins?

Angelica Jackson-Skarenstedt, född 1990, arbetar som manusförfattare, lektör och skrivcoach. Efter att ha tagit sin kandidat i Business Administration vid Berkeley College i New York flyttade hon till Malmö där hon nu driver sitt egna företag Lektörshörnan. Livet vi skapade är hennes debutroman.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet vi skapade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande kärlekshistoria
    Johanna, 18 januari 2023

    En målande kärlekshistoria från den skånska landsbygden. Jag var fångad från första stund och kunde inte sluta läsa. Lätt att följa med i handlingen och i de olika karaktärernas liv. Jag vill läsa mer från Angelica Jackson-Skarenstedt. Hoppas på en uppföljare!

Visa alla 1 recensioner