Medelhavsträdgård på svenska (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2008-03-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
250 x 195 x 20 mm
Vikt
740 g
SAB
Qe
ISBN
9789100115265
Medelhavsträdgård på svenska (inbunden)

Medelhavsträdgård på svenska

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2008-03-01
249
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Låt mig bara säga en sak, så vi får det undanstökat. Jag älskar Medelhavet. Min kärlek är villkorslös och det handlar inte om någon hastigt övergående kärleksaffär, även om avståndet ibland kan kännas tröstlöst. Den här boken är en kärleksförklaring till Medelhavet, Österlen, solen, solens växter och det goda livet i trädgården, alldeles oavsett var vi bor. Det är också berättelsen om en resa söderut, en resa som alla kan göra, utan att flytta på sig."
Ser du trädgården som en plats för umgänge, njutning och långa avslappnade måltider i goda vänners lag? Är du som solvändan, som ständigt söker värme och ljus och skyr kylan och mörkret? Drömmer du om olivträd och palmer istället för rhododendron och surdjordsväxter? Då är medelhavsträdgården något för dig! Du behöver inte bo i zon noll, i stort sett vilket läge som helst går att förvandla till ett toscanskt paradis och ytan måste inte heller vara stor. Peter Englander, som driver Apotekarns trädgård i Simrishamn, hjälper dig här att förverkliga dina drömmar om citronträd, fikon och agave. I Medelhavsträdgård på svenska berättar han med entusiasm och temperament om sin egen resa från de värmländska skogarna till vårt svenska Medelhav på Österlen. Här får du tips och råd om hur man anlägger terrasser, bygger en patio, övervintrar ett olivträd och hårdgör en gräsmatta. Medelhavsträdgård på svenska är en bok till glädje för alla som älskar Medelhavet och vill ta det närmare Sverige, året om.
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medelhavsträdgård på svenska
  2. +
  3. Inspirerande medelhavsträdgårdar : stilarna, växterna, stämningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inspirerande medelhavsträdgårdar : stilarna, vä... av Paula Modig (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medelhavsträdgård på svenska. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket inspirerande bok med fina bilder. Trevligt...
    Ann Cecilia Falkerheim Bark, 30 september 2013

    Mycket inspirerande bok med fina bilder. Trevligt skriven. Man får omedelbart lust att åtminstone plantera ett citronträd. Eller varför inte skapa en terass med en fontän o några urnor. Där man kan avnjuta en köttbit o ett glas vin i sommarkvällen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Medelhavsträdgård på svenska