Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 6)
Antal sidor
600
Utgivningsdatum
2016-10-24
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
., Hummingbirds (form)
Dimensioner
220 x 150 x 40 mm
Vikt
699 g
SAB
Hc
ISBN
9789100136772
Kaninjägaren (inbunden)

Kaninjägaren

(188 röster)  |  Läs 22 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-24
209
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade

Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren.
Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död.
Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent.

Du vet aldrig vad ödet har i beredskap för dig, vad som kommer att hinna ifatt dig om du inte börjar springa nu.
Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare om kriminalkommissarie Joona Linna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kaninjägaren
 2. +
 3. Stalker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stalker av Lars Kepler (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 22 recensioner av Kaninjägaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hyfsad deckare
  Annelie Grönberg, 27 maj 2019

  Tyvärr är detta ingen deckare som lämnar något bestående intryck, kräsen deckarfantast.
  Inte dålig men lite väl förutsägbar för min smak.

 2. Highly recommend!
  S, 25 februari 2018

  I'm seriously on the edge when it comes to putting this book and Stalker next to each other as I thoroughly enjoyed both of them. I finished reading The Rabbit Hunter five minutes ago and I'm seriously not understanding all the negative reviews on here?????? From what I've gathered, the vast majority of you seem to dislike this book due to its graphic and rather gory nature, which wasn't just fitting (in my OPINION), it's literally the epitome of 99% of Kepler's books. Sure, I found myself cr... Läs hela recensionen

 3. Rörig och orealistisk
  Anni, 7 januari 2018

  Bitvis var boken rörig och för dåligt bearbetad. Handlingen är bra, men borde kunnat berättas med betydligt större finess. Tilltaget att plocka in egenpåhittade höga politiker bidrog i hög grad till den orealistiska framtoningen och gjorde det svårt att dras med in i berättelsen. Stundtals var den trots detta spännande. Önskar att de haft en förläggare som vågat komma med rödpennan innan den gick till tryck. Den här deckaren lever på tidigare lagrar, men det känns som att deckarduon tappat stinget.

 4. Besvikelse
  Bokmalen, 15 augusti 2017

  Det här var en besvikelse i förhållande till de tidigare böckerna som varit både händelserika och starka.
  Det går på tomgång, och jag ville bara ta mig igenom boken för att kunna arkivera den som läst.

 5. Som vanligt så levererar Kepler!
  Lena Anne Marita Wirde, 20 april 2017

  Bra bok som alla Keplers och spännande och i bland gastkramande men så ska ju deckare vara, mycket bra alltså.

 6. En nedåtgående spiral.
  Michael, 3 april 2017

  Mer splatter. Mer matlagning. Mer osannolik sex. Torftiga dialoger. Överdrivna personligheter. Framförallt märks det mycket tydligt att författarna själva aldrig befunnit sig i de våldsamma situationerna de försöker beskriva. Detta faktum kunde tydligt skönjas redan i de tidigare verken. I synnerhet i Playground, men här blir det än mer uppenbart.
  Duktiga på att komma på intressanta storys och fantasin är det inget fel på, men det är nog det enda positiva jag kan komma på om detta bottenn... Läs hela recensionen

 7. Kaninjägaren
  Rolf Berg, 28 mars 2017

  Jag hoppas att jag kan få återkomma med synpunkter på denna bok. Ligger fortfarande oläst p.g.a. en mängd andra åtaganden.

 8. Kaninjägaren
  Anki, 18 mars 2017

  Nej, den här boken föll mig inte alls i smaken. Läst alla tidigare och har tyckte att de varit läsvärda och spännande trots de obehagliga intrigerna. Denna var en onödig orgie i blod och våldsamheter och andra märkliga händelser, nej tummen ner. Känns läge för en avrundning på Joona Linnas öden och äventyr.

 9. En orgie i blod och osmakligheter
  Tveksam, 16 mars 2017

  Tidigare Kepler böcker har varit bra och läsvärda trots att dom ibland varit på gränsen till väl tydliga beskrivningar av så väl mord som sexuella inslag. Kaninjägaren tar klivet över den gränsen på båda punkterna men framför allt den detaljerade beskrivningen av morden i boken.
  Det finns också delar i boken som jag upplever som dåligt skrivna och inkastade i historien utan någon som helst uppföljning eller relevans till handlingen.
  Research är väl genomförd på vissa delar medans andr... Läs hela recensionen

 10. Sjuk!
  Mormor, 7 mars 2017

  Så har jag då läst min sista Kepler-bok. De tidigare böckerna tyckte jag var obehagliga men spännande och läsvärda. Undantaget "Playground" - där tappade jag läslusten rejält men tog mig igenom den. Tänkte ge Kepler en sista chans med "Kaninjägaren" och nu har jag bestämt mig - inga fler Kepler-böcker. Är hjärtligt trött på hjärnsubstans, inälvor, blodiga knivar, uppsprättade kroppar etc.etc. För att inte tala om osannolika mördarmaskiner och andra förekommande karaktärer som beter sig helt o... Läs hela recensionen

 11. För mycket detaljerad skräck?
  Kristina Soneryd, 30 december 2016

  Mycket välskriven men vissa delar beskrivs så skräckinjagande, detaljerad och blodigt så det nästan blir för otroligt och därför heller inte spännande.

 12. Synnerligen långtråkig
  Frippe, 15 december 2016

  Keplers böcker brukar vara bra men den här gillade jag inte alls. Den är skriven på en märkligt torftig prosa med ibland rent löjeväckande metaforer och helt ovidkommande detaljer som att någon t.ex. knäpper gylfen, något som öht inte har med någonting att göra. Först på slutet blir det lite spännande. Slöseri med tid, helt enkelt.

 13. Tyvärr
  Kers, 9 december 2016

  Man är ju så bortskämd efter att ha läst Keplers tidigare FANTASTISKA böcker i serien. Så man hade ju väldigt höga förväntningar! Tyvärr är denna bok inte lika bra, men fortfarande en väldigt bra och spännande bok som absolut ska läsas!

 14. Bra men blodig

  Ja, boken är spännande och jag ville inte lägga den ifrån mig. Men den är så onödigt blodig att jag sänker betyget till en trea.

 15. Inte deras bästa
  Lisen Väst, 23 november 2016

  Jag gillar Kepler tidigare böcker, men den här är inte deras bästa. Däremot är det bra för att vara en lägstanivå. Ser fram till nästa.

 16. Super bra bok
  katri mattsson, 22 november 2016

  Dom har super bra böcker har läst alla dom andra böckernamn med. Riktig spännade är dom alla. Svårt att lägga ifrån. Väl man har börjat att läsa.

 17. Kaninjägaren
  Sophie (Hjärup), 22 november 2016

  Mycket onödigt skrivet innan spänningen börjar ganska sent in i boken! Sen spänning så det blir svårt att lägga ifrån sig boken! Hoppas på fler Joona Linna fall 👍🌟🌟🌟🌟

 18. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 2 november 2016

  Kaninjägaren är den sjätte boken i serien om Joona Linna av Lars Kepler. Jag har läst alla dom fem tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Här är länkar till mina recensioner av dom: Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, och Stalker. (Jag har även läst den fristående boken Playground av Lars Kepler, och länkar även till den).

  Kaninjägaren var även den en mycket bra bok, dock tyckte jag inte att den var riktigt lika bra som den förra boken, Stalker. V... Läs hela recensionen

 19. Spänning
  Eva Susanne, 2 november 2016

  Lars Keplers böcker fångar läsaren redan från
  första sidan.
  Kan aldrig släppa boken förrän den är utläst.
  Hoppas på fler böcker.

 20. Bladvändare

  Jösses så spännande. När kommer nästa? Kunde inte sluta läsa och ville inte att den skulle ta slut.Väntar med spänning på nästa.

 21. Bra kriminalroman
  Filippa, 1 november 2016

  Jag hade kanske något för höga förväntningar då Keplers andra böcker har varit fantastiska! Dock var Kaninjägaren lite förutsägbar... vilket gör att den inte hamnar på min topp fem lista. Däremot är den helt kart läsvärd.

 22. kaninjägaren
  Margareta Gamma, 1 november 2016

  nu är dom dom hemma igen dom ska skriva så här !!! och inget annat denna bok är toppen så jag rekommenderar den

Visa alla 22 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler

Bloggat om Kaninjägaren