Marvatten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Marstrandserien (del 7)
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2020-09-29
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Bandicksson, Marcell (form)
Dimensioner
222 x 143 x 33 mm
Vikt
564 g
SAB
Hc
ISBN
9789100145118
Marvatten (inbunden)

Marvatten

(29 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-29
245
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
1867 totalförstörs flera kvarter i Marstrand av en våldsam brand. Många familjer ställs på bar backe. Johanna, som för en tid sedan kommit som ung piga till Marstrand för att arbeta hos den ogifte guldsmeden, är en av de drabbade. Men var branden en olyckshändelse?

Till samma plats flyttar Lotta nästan hundrafemtio år senare för att driva ett hotell. Kriminalinspektör Karin Adler har nyligen fått sitt första barn och är föräldraledig. Hemma i Marstrand blir hon bekant med Lotta. Samtidigt kopplas Karins poliskollegor, Robert och Folke, in på en arbetsplatsolycka. En matros har omkommit på ett lastfartyg. Eller ligger det ett brott bakom dödsfallet? Och är alla de övningar som Sjöfartsverket gör med sin räddningshelikopter verkligen slumpmässiga?

Ann Rosmans sjunde bok med Karin Adler i huvudrollen utspelar sig i Marstrand, på havet och i luften. Med känsla för stämning och dramatik vävs nu och då skickligt samman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Marvatten
 2. +
 3. Mercurium

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mercurium av Ann Rosman (pocket).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Marvatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Marvatten
  Cheche, 1 september 2021

  Ann Rosman har skrivit ännu en välskriven berättelse om nutiden och dåtiden i Marstrand, jag gillar drivet i boken, känns äkta och mycket spännande.

 2. Äntligen en ny bok
  Helena Gävert, 17 januari 2021

  Äntligen en ny bok av Ann Rosman som jag har längtat.Karin Adler är så mänsklig.Det jag tycker om i AR:s böcker är att man är med i intrigen en får följa varje steg av handlingen.Fastän jag aldrig varit en kustnära person så har jag lärt mig att se tjusningen med havet,tack vare Ann Rosman och hennes poliser

 3. Fängslande

  Äntligen en ny bok av Ann Rosman.
  Den motsvarar förväntningarna fullt ut.
  Speciellt bra tyckte jag om avsnitten som berättar om 1800 talet

 4. Mareld
  ranwox, 15 oktober 2020

  Köpte ljudboken och kan inte sluta lyssna. Mycket duktig uppläsare som får lyssnaren att fängslas totalt. Tack vare lokal kännedom blir hela boken som en film, man ser hela scenariot framför sig och Ann Rosman kan verkligen förtrolla. Med tanke på innehållet blev rubriken Mareld i st. f. Marvatten. Tack Ann Rosman för ännu en spännande bok i din serie. Jag har läst/lyssnat på alla, har t.o.m. träffat dykaren i Vågspel och vet nu hur noggrann du är i researchen. TACK, ser fram emot nästa. mvh/Sten E. Ranwald

 5. Bra bok!
  Camilla Ruderfelt, 12 oktober 2020

  Jag har bara läst ca 100 sidor men är fast. Boken är spännande, det är flera historier i samma bok som jag tror kommer att sammanstråla i någon gemensam nämnare. Jag har läst alla Ann Rosmans böcker och tycker de är jättebra. Mercurium var bäst och Vågspel lite mindre fängslande. Det är roligt att det är i miljöer som jag känner igen mig i.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Ann Rosman