Pastor Viveka och tanterna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pastor Viveka (del 1)
Utgivningsdatum
2016-02-26
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100153908
Pastor Viveka och tanterna (e-bok)

Pastor Viveka och tanterna (e-bok)

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-02-26

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Viveka är en ganska vanlig frikyrkopastor runt femtio som börjar tröttna på att alltid finnas till för alla andra. Hemma har hon fyra barn och en tankspridd man och på jobbet de bitska, bakande tanterna. När en av kvinnorna i kaffekommittén hittas död börjar pastorn nysta i fallet. Kan en mördare gömma sig i idyllen? Är bokhandlaren Abbe att lita på? Vad har den lokale mäklaren i görningen? Och vilka ligger bakom den mystiska Stormhattarnas förening?

Pastor Viveka och tanterna är en lättsam och underhållande mysdeckare bland barnfamiljer och åldrande husägare i Stockholmsförorten Gamla Enskede. En berättelse som bjuder på trivsam spänning och existentiella frågor och en övertygelse om att man aldrig ska tro sig veta något bestämt om andra människors inre. Särskilt inte om gamla tanter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pastor Viveka och tanterna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 11 mars 2016

    Den här boken var en glad överraskning av en debuterande författare. Lättsam och underhållande mysdeckare, står det i förlagets presentation om boken, och det stämmer verkligen.

    Boken är mycket välskriven, och den är enkel, lättsam, lättläst och snabbläst. Men den har ändå mycket djup och känsla i sig. Själva deckarbiten är väl kanske inte så speciell. Men däremot beskrivningen av alla relationer, som jag tyckte var väldigt bra, och berättelserna om människornas liv.

    Ett b... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annette Haaland