Sista vakten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mr Mercedes (del 3)
Utgivningsdatum
2016-09-26
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789100167165
Sista vakten (e-bok)

Sista vakten E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-26

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För sju år sedan körde den ökände "Mercedesmördaren" Brady Hartsfield rakt in i en folkmassa. Åtta människor dog och långt fler fick men för livet. Den pensionerade kriminalpolisen Bill Hodges har inte kunnat lägga vansinnesdådet bakom sig, och när han nås av den oroande nyheten att en efter en av de överlevande efter Mercedesmassakern försökt ta sina liv under mystiska omständigheter, inser han att mardrömmen är långt ifrån över.

Hodges blir allt mer övertygad om att Brady Hartsfield har ett finger med i spelet i det som börjar likna en självmordsepidemi. Men hur kan det vara möjligt, när Hartsfield som är dömd till psykiatrisk vård, sitter i rullstol och knappt kan prata? Vad döljer sig bakom Mercedesmördarens tomma blick?

Sista vakten avslutar Stephen Kings hyllade thrillertrilogi om Bill Hodges och hans ständiga medhjälpare Holly och Jerome. Den första boken i serien, Mr Mercedes, tilldelades 2015 års Edgar Award för bästa spänningsroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista vakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 oktober 2016

  Boken Sista vakten är den tredje och avslutande delen i thrillertrilogin om Bill Hodges. Den första boken heter Mr Mercedes och den andra boken heter Den som finner. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

  Så här skrev jag om den första boken i serien, Mr Mercedes:

  "Min absoluta favoritförfattare, sedan fyrtio år tillbaka, gör mig aldrig besviken, oavsett vilken genre han skriver i, och vad böckerna handlar om.

  Den här boken, "Mr Mercedes" klassas som Ste... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen King