Svenska noveller  : från Almqvist till Stoor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-04-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100168377

Svenska noveller : från Almqvist till Stoor E-bok

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-04-24

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Svenska noveller från Almqvist till Stoor vänder sig till både den nyfikna och experten och kan ses som en systerbok till Svensk poesi som gavs ut 2016. Mer än nittio noveller, såväl kanoniserade klassiker som bortglömda pärlor, av kända och okända författare, har samlats av redaktörerna Ingrid Elam och Jerker Virdborg. En bok att läsa och behålla för alla tider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svenska noveller : från Almqvist till Stoor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra noveller finns det inte gott om

    Här finns de underhållande novellerna samlade! Det har hänt mycket i vårt avlånga land de sista 100 år. Njut, läs och begrunda

  2. Som idé helt godkänd, som fysisk tingest omöjlig
    Barbro Lindell, 22 maj 2018

    En oformlig tegelsten, tung, läsovänlig, ingenting man sitter på tåg el tunnelbana med, inte ligger i sängen och läser men gärna ställer i bokhyllan. Däremot ska man läsa den som e-bok, galant att ta med på flygresan i paddan, väger då ingenting och blir en god litteraturupplevelse eftersom noveller är som praliner i en ask, man behöver inte prova alla! Och det mesta i boken är utvalda godbitar ur svensk litteratur, många bortglömda mästerverk som får rättvis uppmärksamhet än en gång.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna