Begynnelse (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 5)
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Lena Karlin, Peter Samuelsson
Originaltitel
Origin
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
235 x 165 x 35 mm
Vikt
761 g
SAB
Hce
ISBN
9789100173036
Begynnelse (inbunden)

Begynnelse

(35 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-10-30
195
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast torsdag 21 december kl. 13:00 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Robert Langdon är tillbaka

Varifrån kommer vi?
Vart är vi på väg?

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid". Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.

När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.

Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.

"Dan Brown är jätteskicklig på cliffhangers, förvirrande spår, på att korsklippa berättelsen så att man bara måste läsa vidare.

Det är action i halsbrytande fart och Brown har gått framåt [...] Kärnpunkten är 'avslöjandet' i slutet. Brown kunde gett ut 50 sidor separat: de är matiga, tekniskt intressanta och tar upp den heta frågan om artificiell intelligens (på ett dubbelbottnat vis).

Men kika inte i slutet. Att Brown lindar in sitt budskap (som är extatiskt jämfört med det i Inferno) är den väg som gör mödan värd."

Trelleborgs Allehanda
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Begynnelse
 2. +
 3. Mannen som sökte sin skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz (inbunden).

Köp båda 2 för 390

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Begynnelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Begynnelse
  Kerstin Helen Brännvall, 10 november 2017

  Har precis börjat läsa boken. Har hunnit 100 sidor in i boken och jag var fast i den från första stund! Författaren lyckas ännu en gång att trollbinda mig i sin berättelse. Har läst alla Dan Browns böcker och jag har inte blivit besviken.

 2. Spännande som vanligt från Mr Brun
  Thomas Mikael Andersson, 9 november 2017

  Inte riktigt lika vass som några av de tidigare böckerna, men som vanligt högt tempo och spännande vinklingar. Har dock några få kapitel kvar, så jag vet inte slutet.

 3. Bra bok av duktig författare.
  Ulla Thorsberg, 9 november 2017

  Jag gillar alla Dan Browns böcker. Den luriga intrigen och den lite långsamma handlingen. samt de kluriga gåtorna. Begynnelse är i mitt tycke en bra och tankeväckande bok.

 4. Bara älskar dessa böcker
  sandra olofsson, 9 november 2017

  Jag tycker verkligen om Dan Browns böcker.
  Denna, precis som alla andra böcker med Robert Langdon kastar oss in i en spännande jakt på sanningen.
  Man tror att man har räknat ut vem eller vad som ligger bakom men så kommer det en twist.
  Man får hela tiden försöka tänka och sugs med i en spännande flykt och en kamp för att skippa rättvisa och avslöja sanningen.

 5. Lite segare och lite mindre spektakulärt drama

  Lite segare och lite mindre spektakulärt drama. Men underhållande nog. Professor Langdon är tillbaka och hittar nya symboler samt jagar korrumperade präster.

 6. Intressant läsning!
  Jannika Anderson, 9 november 2017

  Jag tycker om det breda spektrat där religion, ateism och artificiell intelligens blandas till spännande blandning mellan deckare och historia.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Begynnelse